aaabbbccc
napsal(a):
Dobrý den.Píši nový článek na své připravované stránky.A mám pár otázek ohledně Samia cynthia ssp.ricini a ssp.walkeri.Kde se přirozeně vyskytují?Jak dlouho trvá páření?To je ohledně tohoto druhu vše.Zatim ahoj.
Pokial mam dobre informacie pochadzaju z Ázie,bol zavlečeny do Severnej Ameriky a teraz sa vyskytuje na niektorých miestach v Europe.No a mne sa parovali od večera do rána ale poniektore aj 24 hodin.
Martin(www.tarzanm.blog.cz)
martinbaran
napsal(a):
Pokial mam dobre informacie pochadzaju z Ázie,bol zavlečeny do Severnej Ameriky a teraz sa vyskytuje na niektorých miestach v Europe.No a mne sa parovali od večera do rána ale poniektore aj 24 hodin.
Martin(www.tarzanm.blog.cz)
Ahoj tak už zase dotaz.Nevíte jetli má samia cynthia ještě nějaké jiné poddruhy neš ricini a walkeri?Jo a ještě kolik má vajíček A.Atlas a jak dlouho žije imago.Dík.
aaabbbccc
napsal(a):
Ahoj tak už zase dotaz.Nevíte jetli má samia cynthia ještě nějaké jiné poddruhy neš ricini a walkeri?Jo a ještě kolik má vajíček A.Atlas a jak dlouho žije imago.Dík.
A. atlas ma do 400 ovo a s dobou ziti si nejsem jistej ale rek bych ze stejne jako vsechny martinaci okolo tydne