Prosím o určení pavouka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2008 11:28
honzal

XXX.XXX.132.61

Jednu známou kousl tenhle pavouk, domnívám se, že jde o zápřednici jedovatou (Cheiracanthium punctorium). Mám pravdu? Je její kousnutí nebezpečné, známá je ve 4. měsíci těhotenství?

5.8.2008 11:29
honzal

XXX.XXX.132.61

honzal napsal(a):
Jednu známou kousl tenhle pavouk, domnívám se, že jde o zápřednici jedovatou (Cheiracanthium punctorium). Mám pravdu? Je její kousnutí nebezpečné, známá je ve 4. měsíci těhotenství?

Další foto

5.8.2008 11:29
honzal

XXX.XXX.132.61

honzal napsal(a):

Další foto

5.8.2008 11:30
honzal

XXX.XXX.132.61

honzal napsal(a):

Další foto

5.8.2008 12:01
minienti

XXX.XXX.218.209

honzal napsal(a):
Další foto

nejspis Cheiracanthium punctorium samicka ja sem vyfotil samce na slovensku byl dost vsteklej a uz plave v lihu

5.8.2008 12:02
minienti

XXX.XXX.218.209

minienti napsal(a):
nejspis Cheiracanthium punctorium samicka ja sem vyfotil samce na slovensku byl dost vsteklej a uz plave v lihu

nic moc kvalita

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2008 22:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

honzal napsal(a):
Další foto

přimět zápřednici ke kousnutí tak,aby opravdu prokousla kůži a uvolnila jed není vůbec jednoduché,proto mne vždy pobaví historky o zaručeném kousnutí tímto pavoukem.Jed zápřednic Ch.punctorium nebo Ch.mildei pokud vůbec k nějakému kousnutí dojde,neskýtá větší problém než je bodnutí vosy.Pokud byla dotyčná opravdu kousnutá,docela by mne zajímalo jak k tomu došlo?

6.8.2008 23:54
honzal

XXX.XXX.70.131

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
přimět zápřednici ke kousnutí tak,aby opravdu prokousla kůži a uvolnila jed není vůbec jednoduché,proto mne vždy pobaví historky o zaručeném kousnutí tímto pavoukem.Jed zápřednic Ch.punctorium nebo Ch.mildei pokud vůbec k nějakému kousnutí dojde,neskýtá větší problém než je bodnutí vosy.Pokud byla dotyčná opravdu kousnutá,docela by mne zajímalo jak k tomu došlo?

Pavouk byl schován v pracovní rukavici, kterou si dotyčná nasadila na ruku, když šla pracovat na zahradu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík