Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2008 20:49
nery

XXX.XXX.165.38

Zdar, tuhle hrůzu mi přinesla mama z hospody (že prej chtěj abych jim to dochoval pče sou zvědavý co z toho bude:)
Počítám že sem ji tu už viděl,ale jsem zapomětlivej...

Co z toho vyleze a hlavně čim ji krmit?

diky

8.8.2008 07:51
aaabbbccc

XXX.XXX.179.83

nery napsal(a):
Zdar, tuhle hrůzu mi přinesla mama z hospody (že prej chtěj abych jim to dochoval pče sou zvědavý co z toho bude:)
Počítám že sem ji tu už viděl,ale jsem zapomětlivej...

Co z toho vyleze a hlavně čim ji krmit?

diky

Ahoj Nery.Na 100% je to housenka Deilephila elpenor-lišaj vrbkový.Sám jich mám doma asi 50 na chov.Žerou vrbovku,netýkavku a mnoho dalších.Kdyžtak sa koukni na článek o nich na mé se zatím rozvíjející stránky.www.chov-motylu.blog.cz.Měj se hezky Tomáš Čech.

8.8.2008 08:31
nery

XXX.XXX.165.38

aaabbbccc napsal(a):
Ahoj Nery.Na 100% je to housenka Deilephila elpenor-lišaj vrbkový.Sám jich mám doma asi 50 na chov.Žerou vrbovku,netýkavku a mnoho dalších.Kdyžtak sa koukni na článek o nich na mé se zatím rozvíjející stránky.www.chov-motylu.blog.cz.Měj se hezky Tomáš Čech.

Dáky moc, jdu jí nakrmit

9.8.2008 23:40
sova

XXX.XXX.8.6

nery napsal(a):
Dáky moc, jdu jí nakrmit

Nechcu byt rejpal,ale nemohla by to byt D. porcellus (kyprejak). Ty jejich housenky si sou fakt podobny a jeste desne variabilni co se tyce zbarveni. Na fotce poradne nevidim trn,ale pripada mi,ze tam skoro zadnej nema. Elpenorka ho ma jakz takz vyvinutej.

10.8.2008 01:58
nery

XXX.XXX.165.38

sova napsal(a):
Nechcu byt rejpal,ale nemohla by to byt D. porcellus (kyprejak). Ty jejich housenky si sou fakt podobny a jeste desne variabilni co se tyce zbarveni. Na fotce poradne nevidim trn,ale pripada mi,ze tam skoro zadnej nema. Elpenorka ho ma jakz takz vyvinutej.

Jo foto je mizerný(nikdy neodhadnu jak to tu bude vypadat) , ale trn má vyvinutej dobře.

10.8.2008 10:41
aaabbbccc

XXX.XXX.179.83

nery napsal(a):
Jo foto je mizerný(nikdy neodhadnu jak to tu bude vypadat) , ale trn má vyvinutej dobře.

Čau Sovo.Asi máš pravdu.Jsou si velmi podobní.Neni rozdíl v housenkách jen ve tvaru hlavy?D.elpenor ji má do špičata a D.porcellus do kulata?Tomáš Čech.

Přidejte reakci

Přidat smajlík