Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

viktorcarlos

20.9.2008 13:26
viktorcarlos

XXX.XXX.201.141

Dobrý den, prosím o rady, připomínky, či nějaké postřehy k teráriu. Díky
- Brachepelma Boehmei

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2008 01:14

viktorcarlos napsal(a):
Dobrý den, prosím o rady, připomínky, či nějaké postřehy k teráriu. Díky
- Brachepelma Boehmei

Teda to je hnus, takový kraviny bych do terárek nikdy nedal, kor Brychynám. Jsou moc velký, moc věcí, ken korek vzadu je tak na zlámání nohou. Vyházej to. Pokud tam potřebuješ pozadí tak si kup ve zveráku fóliji. No a neni nutný nám sem posílat každý terárko zvlášť. Kdybych sem poslal zhruba svejch 40 = lignocel + malý kousek kůry, jedno jako druhé tak taky nikdo nebude jásat a to jich mám oproti některým jako když flusne do moře.

21.9.2008 01:34
dobby

XXX.XXX.33.128

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Teda to je hnus, takový kraviny bych do terárek nikdy nedal, kor Brychynám. Jsou moc velký, moc věcí, ken korek vzadu je tak na zlámání nohou. Vyházej to. Pokud tam potřebuješ pozadí tak si kup ve zveráku fóliji. No a neni nutný nám sem posílat každý terárko zvlášť. Kdybych sem poslal zhruba svejch 40 = lignocel + malý kousek kůry, jedno jako druhé tak taky nikdo nebude jásat a to jich mám oproti některým jako když flusne do moře.

Napises, teda to je hnus -> nekomu se to libi, tak misto hnusu si mohl rict, ze se ti to nelibi, ja povazuju za hnus tam davat nejaky ozdobny vecy, ktery maj bejt na policce.
Korek na zlamani nohy? V terarku bez korku si je muzou taky zlomit, v prirode maj daleko vetsi nastrahy, tak proc by to melo vadit.
Folije jako pozadi? Kdyz mluvis o tom hnusu, tak podle me folie jako pozadi je hnus.
Tot vse, verim, ze tvoje reakce bude prijemna.

viktorcarlos

21.9.2008 09:26
viktorcarlos

XXX.XXX.201.141

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Díky za připomínku, ale jevíš se mi jako zamindrákovanej kretén, kterej má místo manželky sklípkany, tak mi to promin, ale něco na tom bude:D Jo a pokud máš problém, že sem poslal hodně terárek, co tě to vůbec trápí, tak se na to nedívej ,nechod sem, nepiš komentáře...Čau a prober se, seš už hodně starej, tak ti držím palce, at na pohřbu nemáš jen ty sklípkany.

21.9.2008 09:48
minienti

XXX.XXX.218.146

viktorcarlos napsal(a):
Díky za připomínku, ale jevíš se mi jako zamindrákovanej kretén, kterej má místo manželky sklípkany, tak mi to promin, ale něco na tom bude:D Jo a pokud máš problém, že sem poslal hodně terárek, co tě to vůbec trápí, tak se na to nedívej ,nechod sem, nepiš komentáře...Čau a prober se, seš už hodně starej, tak ti držím palce, at na pohřbu nemáš jen ty sklípkany.

!!!JOU a je to tu zase!!! ... viktorcarlos a vsechny ty hadky jako driv , doporucuju radci nereagovat a kdyz uz tag jenom dobre staci jenom mala spatnost a hned ste vsichni za zm..y, chapu ze nastve kdyz taroto napise ze se mu to nelibi, ale ja tam necet ani jedno sprosty slovo nebo urazku,ale takovy ty reci ve stylu jako zamindrákovanej kretén nebo ze má místo manželky sklípkany tag to by ses mel probrat spis ty viktorku .... terarka se mi zdaj taky zbytecne prefinteny vypadaj jako spis na okrasu nez na chov ale to je kazdyho vec...

21.9.2008 10:54
kolemjdouci

XXX.XXX.76.95

minienti napsal(a):
!!!JOU a je to tu zase!!! ... viktorcarlos a vsechny ty hadky jako driv , doporucuju radci nereagovat a kdyz uz tag jenom dobre staci jenom mala spatnost a hned ste vsichni za zm..y, chapu ze nastve kdyz taroto napise ze se mu to nelibi, ale ja tam necet ani jedno sprosty slovo nebo urazku,ale takovy ty reci ve stylu jako zamindrákovanej kretén nebo ze má místo manželky sklípkany tag to by ses mel probrat spis ty viktorku .... terarka se mi zdaj taky zbytecne prefinteny vypadaj jako spis na okrasu nez na chov ale to je kazdyho vec...

To zařízení terárek pal čert, když si potrpí na parádu, ale opravdu mi uniká smysl, zakládat pro každé terárium vlastní vlákno Nešlo by, když už to tady musíš mít ty tvoje dokonalé výtvory, nacpat to do jednoho tématu? Pak tady člověk něco hledá a musí se přehrabovat podobně nesmyslnýma tématama... Upřímně řečeno, zajímalo by mě, co od toho Viktore čekáš? Předpokládám literaturu sis dopředu nastudoval, takže co a jak pavouci potřebují víš, jak jim zařídit terárium nejspíš taky a tady teda čekáš konkrétně co? Jinak teda, když už chceš připomínky, tak jednu bych měl... Druhové názvy se píšou s malým počátečním písmenem

21.9.2008 20:59
nery

XXX.XXX.165.142

viktorcarlos napsal(a):

Musím souhlasit s Michalem, vždyt je od tebe hnusné takhle ohrožovat zdraví těch pavouků.
Seš asi trošku pruďas - možná by ses měl trošičku zklidnit. Ono zaflákat to tu zbytečnejma vláknama a na kritiku reagovat timhle způsobem je vážně trochu "divný".

21.9.2008 23:08
cobrinha

XXX.XXX.200.232

nery napsal(a):
Musím souhlasit s Michalem, vždyt je od tebe hnusné takhle ohrožovat zdraví těch pavouků.
Seš asi trošku pruďas - možná by ses měl trošičku zklidnit. Ono zaflákat to tu zbytečnejma vláknama a na kritiku reagovat timhle způsobem je vážně trochu "divný".

taky souhlasím,trošku problém se sebevědomím máš asi Ty. Když už si tady troufáš soudit ostatní, tak proč bych to neudělal i já. Terárka asi nebyly nejlevnější, celkem pěkně zařízený(přeplácaný), sklípkani zřejmě koupení jako odrostlí nebo adult - prostě jsi frajírek, který potřebuje machrovat před návštěvou a dělá Ti hodně dobře, když ti to pochválí a tobě pak roste Tvoje dětinské ego hoď se do klidu a pokud potřebuješ terapii, jelikož Tvé nepřiměřené odpovědi tomu více než nasvědčují, tak se ozvi, terapii dělám za 650Kč/hodinu Cobrinha

24.9.2008 13:46

cobrinha napsal(a):
taky souhlasím,trošku problém se sebevědomím máš asi Ty. Když už si tady troufáš soudit ostatní, tak proč bych to neudělal i já. Terárka asi nebyly nejlevnější, celkem pěkně zařízený(přeplácaný), sklípkani zřejmě koupení jako odrostlí nebo adult - prostě jsi frajírek, který potřebuje machrovat před návštěvou a dělá Ti hodně dobře, když ti to pochválí a tobě pak roste Tvoje dětinské ego hoď se do klidu a pokud potřebuješ terapii, jelikož Tvé nepřiměřené odpovědi tomu více než nasvědčují, tak se ozvi, terapii dělám za 650Kč/hodinu Cobrinha

Ano souhlasím, že je v přírodě ještě větší podíl nástrah. Výzkum B. vagans udává mortalitu S/A 99,678% takže ti z kokonu přežijou do adultního stádia tak 3-4 jedinci. No já mít takovou úmrtnost tak si hodim kravatu a vůbec se nebudu utěšuvat tím že je to normální.
Fólie - cca za 300 můžeš koupit 3D fólii silnou asi 2mm. Při kolmém pohledu to vypadá jako skála. Znáte takový ty pravítka pro krvňáčky kde chodí kačer Donald ne?
To že se ti to líbí je pěkný, ale to si dej raději plakát na stěnu a ne živého pavouka do skleníku. Jinak manželku nemám, mám partnerku a ta je až na drobné problémky OK. Svatba by měla být až příští rok tak ti pak dám vědět

Přidejte reakci

Přidat smajlík