Kokon Acanthogonatus pissii

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2009 19:53
cyrtopholis

XXX.XXX.252.245

maybe the first eggsac at the Czech republic?

9.3.2009 09:20
justin

XXX.XXX.212.124

cyrtopholis napsal(a):

rozhodně neni první, vim o minimálně sedmi dalších...

9.3.2009 16:31
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

justin napsal(a):

opravdu? kdo měl další?

9.3.2009 16:35
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

justin napsal(a):

a nenapsal jsem že je první ale že možná a ještě s otazníkem ale to je detail

9.3.2009 16:48
justin

XXX.XXX.212.124

cyrtopholis napsal(a):
a nenapsal jsem že je první ale že možná a ještě s otazníkem ale to je detail

nó šest jich měl myslim p.Jahoda a dva měl Martin Kopp, to dává dohromady osm(a to jsou třeba eště nějaký, o kterejch nevim).. Z toho logicky vyplývá, že když už měl ty kokony někdo před tebou, tak už ten tvuj nikdy nemůže bejt první Bejvalo by mi to bylo jedno, ale když už jsem tu tvou fotku našel na třech místech pokaždý se stejnym komentářem a stejnejma chybama, tak mi to nedalo

9.3.2009 17:15
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

justin napsal(a):
nó šest jich měl myslim p.Jahoda a dva měl Martin Kopp, to dává dohromady osm(a to jsou třeba eště nějaký, o kterejch nevim).. Z toho logicky vyplývá, že když už měl ty kokony někdo před tebou, tak už ten tvuj nikdy nemůže bejt první Bejvalo by mi to bylo jedno, ale když už jsem tu tvou fotku našel na třech místech pokaždý se stejnym komentářem a stejnejma chybama, tak mi to nedalo

a ty si myslíš že mi to vadí? mě je to buřt a už ti po druhé říkám že jsem psal možná na začátku a otazník na konci, tak si to raději ještě přečti jednou, možná ti to dojde

to bych bez tebe fakt nevěděl že když už někdo měl kokon tak ten dotyčný nemůže být první, bóóóóže kde to žijem

to je právě to o čem jsme se bavili na nemoderce - losportales-osobně.. přečti si to, možná se přiučíš

9.3.2009 17:27
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

justin napsal(a):

ale každopádně dík za info

9.3.2009 17:28
justin

XXX.XXX.212.124

cyrtopholis napsal(a):
a ty si myslíš že mi to vadí? mě je to buřt a už ti po druhé říkám že jsem psal možná na začátku a otazník na konci, tak si to raději ještě přečti jednou, možná ti to dojde

to bych bez tebe fakt nevěděl že když už někdo měl kokon tak ten dotyčný nemůže být první, bóóóóže kde to žijem

to je právě to o čem jsme se bavili na nemoderce - losportales-osobně.. přečti si to, možná se přiučíš

Vidíš v mym prvnim příspěvku nějakou narážku? Já teda ne.. Jenom jsem to uved na pravou míru. Ten otazník sem tam právě viděl, proto sem ti odpověděl.

Vypadalo to, že asi správně nechápeš pojem "první", proto jsem ti to vysvětlil. Jak tak koukam, tak to asi bylo marný(možná bych to mohl zkusit vysvětlit jednodušejc?), protože komentáře na ani jednom ze tří míst, kams připlác svou fotku, jsi nezměnil a pořád se neprávem chlubíš

Je mi to jasný, už tě štvalo jak tě lidi pruděj tady na ifauně, tak chodíš spamovat na tts, kde ti nikdo nic neřekne, protože se to tam prostě nedělá..

bóóóóóóóóže kde to žijem?

9.3.2009 17:41
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

justin napsal(a):
Vidíš v mym prvnim příspěvku nějakou narážku? Já teda ne.. Jenom jsem to uved na pravou míru. Ten otazník sem tam právě viděl, proto sem ti odpověděl.

Vypadalo to, že asi správně nechápeš pojem "první", proto jsem ti to vysvětlil. Jak tak koukam, tak to asi bylo marný(možná bych to mohl zkusit vysvětlit jednodušejc?), protože komentáře na ani jednom ze tří míst, kams připlác svou fotku, jsi nezměnil a pořád se neprávem chlubíš

Je mi to jasný, už tě štvalo jak tě lidi pruděj tady na ifauně, tak chodíš spamovat na tts, kde ti nikdo nic neřekne, protože se to tam prostě nedělá..

já teda ano ale to je má věc.. co si o mě vůbec myslíš? že patřím do mateřské? mě opravdu nemusíš vysvětlovat pojem první když nepočítám co se např. v matematice učim nyní tak za 1. myslim že je to má věc jestli se chlubim či ne, ty ses snad nikdy nechlubil či? za 2. máš pravdu začal jsem chodit na tts z toho důvodu

9.3.2009 17:45
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

justin napsal(a):

klidně to opravim to mě vůbec neva mmnt

9.3.2009 17:48
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

cyrtopholis napsal(a):

No maybe but sure no first

10.3.2009 12:03
adi

XXX.XXX.93.156

cyrtopholis napsal(a):
No maybe but sure no first

Nechapem tuto debatu .... na co sa tu hadate o debilitach .... a naozaj debilitach ...

Co takto napisat, ze sa mi podaril kokon - tak a tak prebehlo parenie , a kokon robila napr. 2 mesiace atd. Alebo odkaz na neaky web kde je o tom napisane podrobne ....

Ale tu jak maly chlapci kto dalej docura ....
A toto nie je jedine vlakno kde nieco podobne pozorujem .

Páni ! Zamyslite sa ....

10.3.2009 18:07
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

adi napsal(a):
Nechapem tuto debatu .... na co sa tu hadate o debilitach .... a naozaj debilitach ...

Co takto napisat, ze sa mi podaril kokon - tak a tak prebehlo parenie , a kokon robila napr. 2 mesiace atd. Alebo odkaz na neaky web kde je o tom napisane podrobne ....

Páni ! Zamyslite sa ....

máš pravdu, chtěl bych se tímto omluvit, ale já se jenom bránil, já si nezačal

15.3.2009 11:48
cyrtopholis

XXX.XXX.89.59

adi napsal(a):

Páni ! Zamyslite sa ....

páření proběhlo 6.9. 2008, bylo velice rychlé, samotný akt netrval nijak dlouho, cca 1 sekundu. předehra trvala cca 1,5 min. samec lehce vybroval s menšími trhavými pohyby a přitom se rychleji přibližoval k samici anižby čekal na opětovný, smluvený signál ale samice tuto konverzaci opětovala. samotný akt proběhl jak už jsem řekl velice rychle, až trochu "děsivě" těsně před samotným aktem se samice jenom mírně zvedla a samec poté proti ní doslova vyrazil a silným zdvižením ji ve zlomu vteřiny odpářil, přitom přední páry končetin obou jedinců se do sebe zajímavě zaklesli viz. foto.

kokon samice vytvořila 7. března 09, je elipsového tvaru o průměrů cca 25mm. hnízdo si samice vytvořila cca půl měsíce nazpět před vytvořením kokonu, silně si ho zapředla, nepřijímala žádnou potravu a její abdomen byl "gigantických" rozměrů.

30.3.2009 02:58
wasicu

XXX.XXX.14.174

cyrtopholis napsal(a):

právěže dost nepochopitelně jsi se začal hádat ty, Ondro, nikdo tě nenapadal

30.3.2009 03:01
wasicu

XXX.XXX.14.174

cyrtopholis napsal(a):

a už vůbec nechápu, proč na českym fóru, kam chodí v podstatě jen češi a slováci, píšeš anglicky...

30.3.2009 16:03
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

wasicu napsal(a):
a už vůbec nechápu, proč na českym fóru, kam chodí v podstatě jen češi a slováci, píšeš anglicky...

já beru toto vlákno za uzavřené

30.3.2009 19:39
wasicu

XXX.XXX.14.174

cyrtopholis napsal(a):
já beru toto vlákno za uzavřené

no k uzavření vlákna by byla ještě vhodná informace, jak to s tím kokonem dopadlo. to by nás zajímalo...

30.3.2009 22:33
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

wasicu napsal(a):
no k uzavření vlákna by byla ještě vhodná informace, jak to s tím kokonem dopadlo. to by nás zajímalo...

kokon samice stále drží a to 23 dnů tak uvidím jak se to vyvine..

11.4.2009 11:22
cyrtopholis

XXX.XXX.83.222

cyrtopholis napsal(a):
páření proběhlo 6.9. 2008, bylo velice rychlé, samotný akt netrval nijak dlouho, cca 1 sekundu. předehra trvala cca 1,5 min. samec lehce vybroval s menšími trhavými pohyby a přitom se rychleji přibližoval k samici anižby čekal na opětovný, smluvený signál ale samice tuto konverzaci opětovala. samotný akt proběhl jak už jsem řekl velice rychle, až trochu "děsivě" těsně před samotným aktem se samice jenom mírně zvedla a samec poté proti ní doslova vyrazil a silným zdvižením ji ve zlomu vteřiny odpářil, přitom přední páry končetin obou jedinců se do sebe zajímavě zaklesli viz. foto.

kokon samice vytvořila 7. března 09, je elipsového tvaru o průměrů cca 25mm. hnízdo si samice vytvořila cca půl měsíce nazpět před vytvořením kokonu, silně si ho zapředla, nepřijímala žádnou potravu a její abdomen byl "gigantických" rozměrů.

10.4.09 - zjistil jsem, že potomstvo je ve fázi prelarev

11.4.2009 16:10
adi

XXX.XXX.93.156

cyrtopholis napsal(a):
10.4.09 - zjistil jsem, že potomstvo je ve fázi prelarev

To je fajn,

kokon bol navrateny s5 samici ?

Kedze bol kokon asi otvoreny, kolko potomstva tam bolo ?

Stacia odhady ,

Dik.

Přidejte reakci

Přidat smajlík