Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2005 15:45

Zbožnuji tento druh sklípkana i když není často vidět.ale i přesto si vždy ten čas udělám a pozoruji ho v noci.Mám 3.ks tak jestli je nás víc pošlete své foto nebo poznatky z chovu.Kozel

30.5.2005 20:48

keltmen napsal(a):
Zbožnuji tento druh sklípkana i když není často vidět.ale i přesto si vždy ten čas udělám a pozoruji ho v noci.Mám 3.ks tak jestli je nás víc pošlete své foto nebo poznatky z chovu.Kozel

Můj hercules :o)

30.5.2005 20:48

*shandy* napsal(a):
Můj hercules :o)

jeho nora

30.5.2005 22:14

keltmen napsal(a):

Muj hercules-před norou :o)

31.5.2005 08:50

keltmen napsal(a):

Hyst.hercules v noře :o))

21.8.2005 19:22

wattie napsal(a):
Hyst.hercules v noře :o))

ja som ho mala tiez,precestoval skoro 500km vlakom ku mne, ale pri zvliekani doslo k nejakej chybe a uhynul-nechala som si ho na pamiatkusu to krasavci

1.10.2005 15:43

keltmen napsal(a):

Ahoj. Tak tohle je moje Héra u vchodu do své nory:-)))

1.10.2005 15:45

atypus napsal(a):
Ahoj. Tak tohle je moje Héra u vchodu do své nory:-)))

Ještě foto nory:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík