Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2009 09:18
zdenek0s

XXX.XXX.87.123

Zdravím. Dnes jsem na teráriu od švábů (B. dubia) a všude kolem objevil jakési malé bílé broučky. Nemáte někdo tušení o co se může jednat? Kromě švábů mám ještě v blízkosti importovaného štíra z turecka, pavouky a v teráriích čerstvě natrhaný rašeliník. Snažil jsem se tyto "broučky" nafotit, ale jsou strašně malincí, pořád se pohybují a mě se nějak třepala ruka takže tam toho moc vidět není.

30.6.2009 09:21
zdenek0s

XXX.XXX.87.123

zdenek0s napsal(a):
Zdravím. Dnes jsem na teráriu od švábů (B. dubia) a všude kolem objevil jakési malé bílé broučky. Nemáte někdo tušení o co se může jednat? Kromě švábů mám ještě v blízkosti importovaného štíra z turecka, pavouky a v teráriích čerstvě natrhaný rašeliník. Snažil jsem se tyto "broučky" nafotit, ale jsou strašně malincí, pořád se pohybují a mě se nějak třepala ruka takže tam toho moc vidět není.

Tak nějak se mi nedaří sem vložit tu forku. Jedná se žřejmě o nějaké roztoče, prtože jsou opravdu hodně malincí, bílí a jejich opravdu hodně. Co jsem se tak dočetl tak by mělo stačit vyměnit substrát a vymýt terárka horkou vodou. Co když chci ale zachovat ten rašeliník a stromovou kůru? S kůrou je to jednodušší, tu nechám "vypéct" v troubě, ale s rašeliníkem?

Přidejte reakci

Přidat smajlík