Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2009 14:25
efendi

XXX.XXX.196.167

Zdravím, dopředu se přiznávám že se všmožných brouků a pavouků šíleně bojim.
Na dovolené v Chorvatsku (Hvar)se mi podařil vyfotit krásný motýl. Určíte prosím někdo co by to mohlo být? děkuju

4.8.2009 14:25
efendi

XXX.XXX.196.167

efendi napsal(a):
Zdravím, dopředu se přiznávám že se všmožných brouků a pavouků šíleně bojim.
Na dovolené v Chorvatsku (Hvar)se mi podařil vyfotit krásný motýl. Určíte prosím někdo co by to mohlo být? děkuju

4.8.2009 15:05
minienti

XXX.XXX.223.245

efendi napsal(a):

Inficlides podalirius (otakárek ovocný)

4.8.2009 15:15
efendi

XXX.XXX.196.167

minienti napsal(a):
Inficlides podalirius (otakárek ovocný)

Děkuju :) byl opravdu nádherný

4.8.2009 18:33
sova

XXX.XXX.176.6

efendi napsal(a):
Děkuju :) byl opravdu nádherný

Dovolim si opravit latinskej nazev :) je to Iphiclides :) Jinak letos se nam je dari docela slusne nachazet tady u nas na Hane :)

4.8.2009 20:07
reeve

XXX.XXX.243.20

sova napsal(a):
Dovolim si opravit latinskej nazev :) je to Iphiclides :) Jinak letos se nam je dari docela slusne nachazet tady u nas na Hane :)

Před týdnem jsem ho viděl v Třebonicích u slapské přehrady (střední Čechy).
Ale kde jsou ty časy, kdy se vyskytoval ve velkém množství a byl mnohem hojnější než otakárek fenyklový! Běžně jsem ho potkával nejen například v Praze - Velké Chuchli, ale docela hojný byl i ve Stromovce.

4.8.2009 21:12
sova

XXX.XXX.176.6

reeve napsal(a):
Před týdnem jsem ho viděl v Třebonicích u slapské přehrady (střední Čechy).
Ale kde jsou ty časy, kdy se vyskytoval ve velkém množství a byl mnohem hojnější než otakárek fenyklový! Běžně jsem ho potkával nejen například v Praze - Velké Chuchli, ale docela hojný byl i ve Stromovce.

toz tam u nas je sakra hojnej :) xerotermni step do kopce a kolem stary ovocny sady + kreky se spendlikama a jablonema :) Optimalni prostredi pro tuhle potvoru,sic se tady objevil tak 5 lez zpatky :) Spis me tam tesi nalez H. lycaon .

5.8.2009 07:03
efendi

XXX.XXX.196.167

sova napsal(a):
toz tam u nas je sakra hojnej :) xerotermni step do kopce a kolem stary ovocny sady + kreky se spendlikama a jablonema :) Optimalni prostredi pro tuhle potvoru,sic se tady objevil tak 5 lez zpatky :) Spis me tam tesi nalez H. lycaon .

Děkuju Já se veškerýho hmyzu bojim. Proto to u nás nějak nesleduju, ale když ten motýl kolem nás lítal již třetí den tak jelikož ráda fotím tak sem neodolala překonala strach..., ale přiznám se sednout na mě tak bych se asi zbláznila

5.8.2009 16:58
minienti

XXX.XXX.223.245

sova napsal(a):

jéé ja jsem idot já to napsal s f

Přidejte reakci

Přidat smajlík