danpac
napsal(a):
Zdravím všechny ,otázka je jasná ,dá se tento druh,popřípadě bude se dát sehnat v ČR v dohledné době?? Nebo má někdo z chovatelů už tento pěkný kousek doma?? Všem děkuju za příspěvky .. (na netu sem našel jen kolem pěti fotek tohoto druhu) dan
nejake foto
danpac
napsal(a):
Zdravím všechny ,otázka je jasná ,dá se tento druh,popřípadě bude se dát sehnat v ČR v dohledné době?? Nebo má někdo z chovatelů už tento pěkný kousek doma?? Všem děkuju za příspěvky .. (na netu sem našel jen kolem pěti fotek tohoto druhu) dan
dalsi
danpac
napsal(a):
dalsi
danpac
napsal(a):
a jeste odkaz
http://thebts.co.uk/forums/gallery/ showphoto.php/photo/507/ppuser/31
(vymazte mezeru pred \"showphoto\" nenecha to napsat souvysly prispevek)
danpac
napsal(a):
a jeste odkaz
http://thebts.co.uk/forums/gallery/ showphoto.php/photo/507/ppuser/31
(vymazte mezeru pred \"showphoto\" nenecha to napsat souvysly prispevek)
ahoj,
je to velice pekny a zatim vzacny pavouk.
Je mozne, ze mi par kusu prijde z ocekavaneho importu Peru 8-9 / 2009.
cena bude trosku vyssi cca 1500-2000 pokud dojdou:)
Jinak jsem videl minuly rok v nemecku samici za 120 eu a mladata pred 2-3 roky myslim asi za 25-30eu
O.
spidy
napsal(a):
ahoj,
je to velice pekny a zatim vzacny pavouk.
Je mozne, ze mi par kusu prijde z ocekavaneho importu Peru 8-9 / 2009.
cena bude trosku vyssi cca 1500-2000 pokud dojdou:)
Jinak jsem videl minuly rok v nemecku samici za 120 eu a mladata pred 2-3 roky myslim asi za 25-30eu
O.
taková cena se dala očekávat ,tak doufám že v importu budou ,každopádně i kdyby nebyli tak tam bude dost zajimavých kusů..předpokládám
cyrtopholis
napsal(a):
A. fasciculata je také krasavec
to kazdopadne je, nastesti ale ta uz do me sbirky patri ,, jen cekam az vyroste ,pokud vubec.. :-)