Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2005 17:08

kolísání teplot v počasí mě donutilo řešit tento problém.zapomocí staré skříně jsem vyrobil "skleník"ve kterém udržuji teplotu 26 stupnů a pochopitelně i patřičnou vlhkost.(viz.foto) jedná se o teplotu především pro mé nedospělé pavouky kteří jsou docela choulostivý.nevypadá to nejlíp ale má to účinek.jaký máte na to názor vy? a jak tento problém řešíte? dík KOZEL

11.6.2005 19:20

keltmen napsal(a):
kolísání teplot v počasí mě donutilo řešit tento problém.zapomocí staré skříně jsem vyrobil "skleník"ve kterém udržuji teplotu 26 stupnů a pochopitelně i patřičnou vlhkost.(viz.foto) jedná se o teplotu především pro mé nedospělé pavouky kteří jsou docela choulostivý.nevypadá to nejlíp ale má to účinek.jaký máte na to názor vy? a jak tento problém řešíte? dík KOZEL

Zdar Kozle,
jelikož mám pavouků asi jen 12 kusů (nejsem začátečník, ale ani megaloman:-)), tak to řeším tak, že přemístím vždy všechny terárka na chodbu, nebo do pokoje.

12.6.2005 17:08

keltmen napsal(a):

Ahoj.Já odchovávám mláďata(momentálně 3.-6.sv)v takovým "inkubátoru".Je to obyčejný terárium o rozměrech 70x35x45(dxšxv)ve kterým je cca 10cm vody,nad ní je umístěna dřevěná deska na který mám krabičky s mladýma.Ve vrchním krytu je zabudovaná 18W dlouhá zářivka."Inkubátor" je přímo u radiátoru,takže když se teď trochu topí je v něm kolem 25-26°C,když topení vypnou můžu zapnout zářivku,která do 15min zvedne teplotu na 29°C.Zároveň voda,která je v teráriu udržuje potřebnou vlhkost.Mláďata pak při dobrým krmení opravdu rostou jako z vody...

Přidejte reakci

Přidat smajlík