ivo068
napsal(a):
Prosim vas je možne chovat kudlanku zelenou na delši dobu?Protože ja ji mnel asi 3 mnesice pak udelala kokon a zdechla.
když chceš něco co opravdu vydrží,pořiď si sklípkana :)
kudlanky tak obecně nejsou moc dlouhověké, pravděpodobně budou i vyjimky ale to si necháme poradit od někoho chytřejšího :)
nery
napsal(a):
když chceš něco co opravdu vydrží,pořiď si sklípkana :)
kudlanky tak obecně nejsou moc dlouhověké, pravděpodobně budou i vyjimky ale to si necháme poradit od někoho chytřejšího :)
Kdyz si poridis kudlanku od mala tak ti vydrzi zhruba rok, zase presneji zalezi na druhu kudlanky. pokad udelala kokon tak uz byla stara mno,, :-(
ivo068
napsal(a):
Aha tak to je škoda protože kudlanky se mi velmi libi a mama ma arachnofobi jinak bich uš sklipkana davno mnel.
On celkove je hmyz zalezitost na kratkou dobu :) Pokud nemasujes vycegeneracni chov s obnovou genofondu,tak si toho clovek moc neuzije.
PS: ty tomu cestinovi davas na pr*** (omlouvam se,na tohle jsem silene haklivej :D )
sova
napsal(a):
On celkove je hmyz zalezitost na kratkou dobu :) Pokud nemasujes vycegeneracni chov s obnovou genofondu,tak si toho clovek moc neuzije.
PS: ty tomu cestinovi davas na pr*** (omlouvam se,na tohle jsem silene haklivej :D )
boha..t.ady moralizuju a takovou prasarnu tam napisu...vicegeneracni....uz bych se mel prestat zdrzovat v mistech,kde pisi mene gramotni,chytam to od nich :)