poliman
napsal(a):
Mohl by mi někdo prosím poradit s chovem roháčů? Něco o nich vím ale například jak kladou nevím.
jak kladou také přesně nevím, z roháčů chovám p.natalensis, p.muelleri, m.regius. p.giraffa, p.savagei, h.mellyi, h.gladiator, hodilo by se mě také pár rad na netu toho mnoho není, spíše něco k larvám aby vzešlé imaga byli kvalitní
Luboš Jedlinský
napsal(a):
jak kladou také přesně nevím, z roháčů chovám p.natalensis, p.muelleri, m.regius. p.giraffa, p.savagei, h.mellyi, h.gladiator, hodilo by se mě také pár rad na netu toho mnoho není, spíše něco k larvám aby vzešlé imaga byli kvalitní
a má se jim tam dávat trouchnivý špalík v celku nebo stačí jen namixovaný trouch?
poliman
napsal(a):
a má se jim tam dávat trouchnivý špalík v celku nebo stačí jen namixovaný trouch?
koukám že nám tady nikdo neporadí, klasická fauna to samé jako na papoušcích každý chytrý do té doby než má poradit, i když nevím zda je to úplně správně tak já to dělám tak že do třílitrové sklenice umístím ztouchnivělý špalík spoustu klacků také ztrouchnivělých a to celé zasypu nadrceným trouchem, se sklenicí zahrkám aby se dostal do skulin mezi větve, dosypu a středně to upěchuji, vložím tam jednu larvu a lehce jí zasypu nadrceným trouchem