Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2010 14:35
livedevil

XXX.XXX.60.169

Zdravím všechny,
Mám dotaz jestli se někdy někomu doslova utopil pavouk v misce s vodou. K vánocům jsem dostal herkula po čtvrtym svleku a včera jsem ho našel plavat v misce s vodou.Už jednou jsem ho tam vyděl lézt ale rozhodně nemohl mit problemy vylezt protože myska je celkem mělká a když si stoup na zadni tak měl pod vodou jenom nohy, ale přesto jsem ho raději vyndal protože sem nikdy neviděl že by se mi pavouk "koupal" ale vlezl tam znova a utopil se.

13.1.2010 19:10
nery

XXX.XXX.165.42

livedevil napsal(a):
Zdravím všechny,
Mám dotaz jestli se někdy někomu doslova utopil pavouk v misce s vodou. K vánocům jsem dostal herkula po čtvrtym svleku a včera jsem ho našel plavat v misce s vodou.Už jednou jsem ho tam vyděl lézt ale rozhodně nemohl mit problemy vylezt protože myska je celkem mělká a když si stoup na zadni tak měl pod vodou jenom nohy, ale přesto jsem ho raději vyndal protože sem nikdy neviděl že by se mi pavouk "koupal" ale vlezl tam znova a utopil se.

Běžně pavoukum do terárka vůbec nepatří misky s vodou, natož větší než pavouk !!!

Co se týče H.hercules, tak ten se pravděpodobně neutopil, spíš bych si tipl, že zemřel na něco jiného, protože vodu maj rádi...zase kdyby nemoh vylézt, voda by ho mohla promáčet...

13.1.2010 19:31
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

livedevil napsal(a):
Zdravím všechny,

"Sklipkan" 4/2002

13.1.2010 21:36
nery

XXX.XXX.165.42

cyrtopholis napsal(a):
"Sklipkan" 4/2002

jednou si všechny sklipkany určitě přečtu a pak budu vědět na co odkazuješ,ale letos na to určitě čas nemám :(

14.1.2010 13:56
cyrtopholis

XXX.XXX.157.253

nery napsal(a):
jednou si všechny sklipkany určitě přečtu a pak budu vědět na co odkazuješ,ale letos na to určitě čas nemám :(

vyčkej času jako husa klasu

Přidejte reakci

Přidat smajlík