Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2010 13:13
jurajm

XXX.XXX.216.6

Zakladám toto vlákno pre všetkých poctivých predajcov ktorí obetujú svoj čas a prostriedku k tomu aby i iní mali radosť z netradičných druhov hmyzu a ponúkajú na tomto serveri svoje produkty - aby sme mali prehľad komu dôverovať a komu nie.
Prosím iba o zverejňovanie "overených" neplatičov, teda takých ktorí neodpovedajú niekoľko týždňov či mesiacov bez udania dôvodovna výzvy k úhrade. Nevkladajte mená ľudí ktorí mohli jednoducho zabudnúť zaplatiť ale po upozornení tak urobili.
Ako prvého uvediem

Petr Zouhar krtapetr@seznam.cz
- štyrikrát upozornený na nezaplatenie vajec A.atlas posielaných v máji. Liahnivosť sa blížila 100% u ostatných kupujúcich, v žiadnom prípade nemohlo ísť o vadný materiál

15.7.2010 09:43
insecta

XXX.XXX.215.129

škoda, že to tu nebylo zveřejněno již dříve...
P. Zouharovi z Vyškova jsem v dubnu zasílal 40ks ovo přástevníků Hyphoraia aulica..
jde sice jen o 200Kč, ale i tak... pozor na něj a když posílat, tak doporučeně!!!

15.7.2010 14:48
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.151.22

tomuto pánovi jsem také posílál ale doporučeně, pro tyto případy nikdy nikomu neposílám a ten pak pošle peníze

21.7.2010 22:46
aukrox

XXX.XXX.74.84

Tak s tímto pánem mám taky špatné zkušenosti, koupil ode mne sáčkovaného chalcosoma atlas, neozval se mi, peníze neposlal, na mejly neodpovídal a mobil měl nedostupný.
Největší gól ale byl, kyž jsem se mu asi po měsíci dovolal, on se představil jako Petr Zouhar, já jsem řekl o co jde, on hned položil, a druhý den jsem volal na to stejné číslo, a ten stejný hlas (nebo aspoň podobný) mi řekl že se jmenuje uplně jinak a že to je omyl. Tak jsem psal mejl s velkým nápisem NEGATIVNÍ KOMENTÁŘ, na který mi přišla hned druhý den odpověď :

dobrý den, nevím o tom že by manžel něco od Vás koupil. Je služebně v zahraníčí. Byl odvelen neodkladně do Sfganistánu, takže spojení funguje jen ojediněle, nechodím mu moc na email. takže pokud od vás něco koupil na aukru, tak mi napište částku, a číslo účtu a název zboží. Já se mu na aukro nedostanu.

Zouharová Šárka smajlík

Ps: Negativní komentář nedostal, ale asloužil by :-(

24.1.2011 09:34
pajinek

XXX.XXX.16.36

zdravim pokud nekdo ma neco na Zouhara rad pomužu.znam jeho adresu,telef.,kde pracuje atd.a taky nejake veci co by se nelibylo jeho manželce:-)

24.1.2011 19:26
spidy

XXX.XXX.250.42

sorry lidi, ale v dnesni dobe neco neposlal na dobirku - docela blbost:)

29.1.2011 09:11
kvetak

XXX.XXX.32.36

Jak rika spidy. Nebo jak komu :-)

25.2.2011 15:15
samson

XXX.XXX.158.95

jurajm napsal(a):
Zakladám toto vlákno pre všetkých poctivých predajcov ktorí obetujú svoj čas a prostriedku k tomu aby i iní mali radosť z netradičných druhov hmyzu a ponúkajú na tomto serveri svoje produkty - aby sme mali prehľad komu dôverovať a komu nie.
Prosím iba o zverejňovanie "overených" neplatičov, teda takých ktorí neodpovedajú niekoľko týždňov či mesiacov bez udania dôvodovna výzvy k úhrade. Nevkladajte mená ľudí ktorí mohli jednoducho zabudnúť zaplatiť ale po upozornení tak urobili.
Ako prvého uvediem

Petr Zouhar krtapetr@seznam.cz
- štyrikrát upozornený na nezaplatenie vajec A.atlas posielaných v máji. Liahnivosť sa blížila 100% u ostatných kupujúcich, v žiadnom prípade nemohlo ísť o vadný materiál

je tu plno podvodniku i ja jsem naletěl jinemu,ale to je život když nejde o něj

9.9.2012 16:28
radim_ai

XXX.XXX.198.21

Dobrý den. V srpnu jsem poslal 60 ovo Actias selene Petru Zouharovi.Dodnes neprovedl platbu ani nekomunikuje.Dávejte si na něho pozor. Klíž

14.9.2012 08:37
radim_ai

XXX.XXX.198.21

Petr Zouhar již platbu provedl.Klíž

3.10.2012 14:58
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.151.22

zdravím chovatelskou veřejnost
-dávejte si pozor při zasílání balíků na tuto adresu:

zdenkaslaba@volny.cz

balík jsem zaslal v domluveném termínu kdy bylo vše potvrzeno
dotyčný(á) si balík nebyl schopen převzít ani do dnešního dne uvést důvod nebo se jakkoli odčinit, samozřejmě že část larev byla kvůli nepřevzatému balíku uhynulá nebo ve špatném stavu a to nemluvím o nezaplaceném poštovném.
balík byl zaslán 12.9.2012 a dnes se vrátil ke mě.

vyvarujte se stejné chyby při zasílání na tuto adresu. Luboš Jedlinský

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2013 20:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

No mám pocit, že zrovna Vy p. Jedlinský, jste mi v roce 2009, nezaplatil strašilky............smajlík ( taky jste dělal mrtvého brouka)

11.1.2013 19:22
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.151.22

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No mám pocit, že zrovna Vy p. Jedlinský, jste mi v roce 2009, nezaplatil strašilky............smajlík ( taky jste dělal mrtvého brouka)

dobrý den
můžete mě nějak připomenout mojí neplatbu? respektive vaše jméno a mojí objednávku? nejsem si toho vědom, přez ifaunu kupuji často a vždy s platbou. děkuji Jedlinský

1.4.2013 13:38
tonnymontana

XXX.XXX.71.100

S panem Jedlinskym jsem obchodoval a vse probehlo v poradku nerekl bych ze je to nejaky neplatic. takze v tomhle topicu se ho musim zastat.

urcite se nemusite bat snim obchodovat a dotycny pan co zminil jeho jmeno by to mel objasnit aby se na dobre chovatele nehazela spina. doufam ze to bylo jen nejake nedorozumeni smajlík

S pozdravem
David Peštuka
www.panikudlanka.cz

Kostelník

20.7.2017 12:00
Kostelník

XXX.XXX.38.157

Zdravím,
poslední rok jsem se také setkal s neplatiči, ovšem s většinou se dalo domluvit a účty byly vyrovnány.

Chtěl bych zmínit jednoho neplatiče kterému v žádném případě nic neposílejte bez platby předem.

Josef Mrkvička, nezaplatil za vajíčka motýlů 165kc. Spor se táhne od poloviny května.

603974418

Josef Mrkvička,
Holubova 922,
Pardubice
53003

Na emaily nereaguje
Do telefonu lže.

Dekuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík