před cca třemi týdny jsem pánovi poslal balíček s roháči, balíček byl zaslán na dobírku a ještě emeskou aby došel druhý debn, pán si brouky převzal, tudíž balíček zaplatil do teď nejsou nikde peníze, já se ptal na své poště a ty mě nebyli schopni uspokojivě odpovědět natož nějak peníze vyhledat, pán se prý ptal na své poště ale také nic nezjistil, jsme na mrtvém bodě, on prý zaplatil, ale ke mě nic nedošlo, pokud se ty peníze zasekli po cestě já si je tudíš nemohl vyzvednout, tuším že je tam nějaká čekací lhůta do které když si částku nevyzvednu tak by měla být vrácena pánovi co balíček převzal že? máte s tím někdo zkušenost a jak jste to řešili vy? děkuji Luboš Jedlinský
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.123
A opravdu si balík vyzvedl? Já bych zavolal na poštu místa doručení a zeptal se tam na balíček a pokud byl vyzvednut, tak bych zašel na poštu k Vám a tam podal reklamaci a pokud budou neochotní tak zavolat vedoucímu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.123
V tom případě bych pořádně "zjebal" poštu odeslání. Pokud to nepomůže obraťte se výše, to obvykle pomůže.
Dle mých zkušeností je Česká pošta velice nespolehlivá, přesto nadmíru výdělečná firma, která se ke svým zákazníků nechová, jak by měla. Navíc ani neplní podmínky, kterými se ke svým zákazníkům "váže".
Příklad: Zasílám obchodní balík standardních rozměrů- nepřijde druhý den, jak je uvedeno v poštovních podmínkách, nýbrž až den druhý či dokonce třetí, s razítkem neskladné. To se to hned vydělává, když to odvezou až tehdy, kdy se jim to hodí.
K tomu přístup pracovníků pošty a jejich zacházení s balíky... ale o tom už se tu diskutovalo snad stokrát.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.123
Mohu jen souhlasit, poštou posílám furt nějaké věci, zvířata jen minimálně, pokud to dotyčný opravdu vyžaduje, jinak se poště vyhýbám. Třeba minulý týden jsem posílal ráno tašku na motorku přes obchodní balík a příjemci došla až za 2 dny. Takže ve výsledku je jedno pokud pošlete balík obyčejně za pár korun, nebo jako obchodní balík za 140Kč.