Urceni pohlavi u Acanthoscurria geniculata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2010 22:00
radass

XXX.XXX.49.176

Zdravim, potreboval bych poradit s urcenim pohlavi u Acanthoscurria geniculata, moc to nepoznam, ale podle toho co jsem zatim precetl by to mel byt samec, pokud tak jsem spatne cetl :)... diky predem vsem

12.9.2010 08:45
cyrtopholis

XXX.XXX.249.89

radass napsal(a):
Zdravim, potreboval bych poradit s urcenim pohlavi u Acanthoscurria geniculata, moc to nepoznam, ale podle toho co jsem zatim precetl by to mel byt samec, pokud tak jsem spatne cetl :)... diky predem vsem

100 % samec

12.9.2010 09:31
cyrtopholis

XXX.XXX.249.89

radass napsal(a):

ikdyž konečná jistota by pramenila dle mikro fotografie epyginy ale pokud nemáte neva tady je klíč:

http://www.arachnoboards.com/ab/showthread.php?t=84086

jinak z mého pohledu samec.

O.R.

12.9.2010 09:49
cyrtopholis

XXX.XXX.249.89

cyrtopholis napsal(a):
ikdyž konečná jistota by pramenila dle mikro fotografie epyginy ale pokud nemáte neva tady je klíč:

http://www.arachnoboards.com/ab/showthread.php?t=84086

jinak z mého pohledu samec.

O.R.

uterus externus ani bursa copulatrix nevidím takže to nasvědčuje samci. ještě ale jedna věc; jak je jedinec starý?

12.9.2010 12:28
radass

XXX.XXX.49.176

cyrtopholis napsal(a):
uterus externus ani bursa copulatrix nevidím takže to nasvědčuje samci. ještě ale jedna věc; jak je jedinec starý?

zdravim, dekuju vsem za urceni, co se tyce stari vcera se svlekl do 11nactého sv. takze pocitam ze behem par svleku by mohl byt adult svlek. Dobré je to vedet dopredu,abych mohl sehnat samici :)

12.9.2010 13:54
cyrtopholis

XXX.XXX.229.225

radass napsal(a):
zdravim, dekuju vsem za urceni, co se tyce stari vcera se svlekl do 11nactého sv. takze pocitam ze behem par svleku by mohl byt adult svlek. Dobré je to vedet dopredu,abych mohl sehnat samici :)

tím pádem je to skutku samec.

není zač rád jsem vypomohl

Přidejte reakci

Přidat smajlík