Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2006 09:59

Zdravím všechny! Mohl by mi někdo poradit ohledně burzy v Brně -Slatině? (odkdy se koná, kde, a hlavně jak se dostanu z autobusového nádraží Zvonařka na místo konání burzy).
Díky za odpovědi

13.6.2006 15:30

irena napsal(a):
Zdravím všechny! Mohl by mi někdo poradit ohledně burzy v Brně -Slatině? (odkdy se koná, kde, a hlavně jak se dostanu z autobusového nádraží Zvonařka na místo konání burzy).
Díky za odpovědi

Datum fakt nevím,ale dostaneš se tam odcela snadno...ze Zvonařky se dostaneš před Vlakovej nádr. a pak tam najdeš stanoviště Trolejbusu a najdi si tam nějakej,kterej jede na Řípskou(možná tam valí aj šalina). Jak vystoupíš na Řípské,tak když se podívaš do silnice,tak šikmo napravo je taková zelená bouda.....a tam to je.

13.6.2006 16:39

irena napsal(a):
Díky za odpovědi

Je tuto sobotu

13.6.2006 19:23

irena napsal(a):
Díky za odpovědi

V sekci terarijnich zvirat najdes vlevo ikonku vystavy a tam jsou i terminy vsech burz v Brne. Ty tam neco vezes nebo naopak shanis?

13.6.2006 21:20

badgie napsal(a):
V sekci terarijnich zvirat najdes vlevo ikonku vystavy a tam jsou i terminy vsech burz v Brne. Ty tam neco vezes nebo naopak shanis?

Nevíte, jestli se tam dají sehnat i šneci Achatina? Díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík