fany88
napsal(a):
Zdravim poridil sem si samicku G.rosea ale zda se mi ze je to rosea red je tmavsi nez samecek ktereho mam tak se chci zeptat jestli se daji parit?dekuji za odpoved
dají ale nadcházející generace by nemohli mít další a další potomstva jelikož původní geny taxonů by se zcela vytratili, nejednalo by se o přirozené křížení tj. o poddruhy..
TCF - typical color form , RCF - red color form
Ne, bylo by to mezidruhový křížení (mám dojem,že zde nejde jen o formy jednoho druhu,ale o dva či více samostatných druhů), je malá šance že ti udělá kokon, ale kdyby udělala, mláďata budou kříženci a pravděpodobně by byli dále plodní, tak trochu podobní oboum rodičům - což by do budoucna znamenalo velkej problém v chovech...Je to nejlepší způsob jak zničit celé živočišné druhy.
nery
napsal(a):
TCF - typical color form , RCF - red color form
Ne, bylo by to mezidruhový křížení (mám dojem,že zde nejde jen o formy jednoho druhu,ale o dva či více samostatných druhů), je malá šance že ti udělá kokon, ale kdyby udělala, mláďata budou kříženci a pravděpodobně by byli dále plodní, tak trochu podobní oboum rodičům - což by do budoucna znamenalo velkej problém v chovech...Je to nejlepší způsob jak zničit celé živočišné druhy.
malá šance by to nemusela být, podle mých dosavadních zkušeností; kdy mi samička B. vagans x albopilosa vytvořila 2 kokony, o té nadcházející plodnosti jsem slyšel něco jiného ale budiž už dnes je to problém, jo jo jako by jich nebylo zničeno málo..
nery
napsal(a):
Albovagansky udělaj kokon skorem po každym páření, ale roseiky? Hehe odhadem každé stopadesáté páření bývá odměněno kokonem... Jestli jsou kříženci sobě podobných druhů Grammostol plodní nebo ne, těžko říct. Ale je to dost pravděpodobné...
řekl bych že v plodnosti nemusí hrát zásadní roli systém pokavaď je u poddruhů tak u druhé varianty je to né-li stejné.. ano možné to je..