Chtěl bych se zeptat, kdo z chovatelů se na tuto burzu chystá. Popřípadě jaké druhy bezobratlých bude nabízet a jestli je možné si nějaké druhy zamluvit.
Já osobně mohu po domluvě přivést velké množství strašilek (PSG05 - Medauroidea extradentata) je to nenáročný a pěkný druh.
Více informací na emailu: galeta3@seznam.cz
S pozdravem Martin
PS. Zkuste tuto diskuzi rozvést, a možná díky tomu přijede více lidí s více druhy.
thor33
napsal(a):
Chtěl bych se zeptat, kdo z chovatelů se na tuto burzu chystá. Popřípadě jaké druhy bezobratlých bude nabízet a jestli je možné si nějaké druhy zamluvit.
Já osobně mohu po domluvě přivést velké množství strašilek (PSG05 - Medauroidea extradentata) je to nenáročný a pěkný druh.
Více informací na emailu: galeta3@seznam.cz
S pozdravem Martin
PS. Zkuste tuto diskuzi rozvést, a možná díky tomu přijede více lidí s více druhy.
taky se tam chystam podivat
franky
napsal(a):
taky se tam chystam podivat
Hej to nie je na škodu, teraz mám červa v hlave a rozmýšľam či isť alebo nie. Je tu niekto, kto tam pravidelne chodieva a povie nám o tej burze niečo viac? Mňa osobne by zaujímali chovatelia kôz, hrdličiek, hrabavej a vodnej hydiny. Chodieva tam niekto pravidelne, aká je tam účasť chovateľov. Aké sú podmienky predaja poprípade kde presne sa burza nachádza? Možno by sa našlo viacero ľudí z druhej strany rieky Moravy, ktorí by sa radi prišli pozrieť na túto chovateľskú akciu. ďakujem