Burza v Břeclavi 12.3.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2011 08:14
thor33

XXX.XXX.147.174

Chtěl bych se zeptat, kdo z chovatelů se na tuto burzu chystá. Popřípadě jaké druhy bezobratlých bude nabízet a jestli je možné si nějaké druhy zamluvit.

Já osobně mohu po domluvě přivést velké množství strašilek (PSG05 - Medauroidea extradentata) je to nenáročný a pěkný druh.

Více informací na emailu: galeta3@seznam.cz

S pozdravem Martin

PS. Zkuste tuto diskuzi rozvést, a možná díky tomu přijede více lidí s více druhy. smajlík

26.2.2011 13:33
franky

XXX.XXX.158.95

thor33 napsal(a):
Chtěl bych se zeptat, kdo z chovatelů se na tuto burzu chystá. Popřípadě jaké druhy bezobratlých bude nabízet a jestli je možné si nějaké druhy zamluvit.

Já osobně mohu po domluvě přivést velké množství strašilek (PSG05 - Medauroidea extradentata) je to nenáročný a pěkný druh.

Více informací na emailu: galeta3@seznam.cz

S pozdravem Martin

PS. Zkuste tuto diskuzi rozvést, a možná díky tomu přijede více lidí s více druhy. smajlík

taky se tam chystam podivat

3.3.2011 07:54
kukuland

XXX.XXX.1.55

franky napsal(a):
taky se tam chystam podivat

Hej to nie je na škodu, teraz mám červa v hlave a rozmýšľam či isť alebo nie. Je tu niekto, kto tam pravidelne chodieva a povie nám o tej burze niečo viac? Mňa osobne by zaujímali chovatelia kôz, hrdličiek, hrabavej a vodnej hydiny. Chodieva tam niekto pravidelne, aká je tam účasť chovateľov. Aké sú podmienky predaja poprípade kde presne sa burza nachádza? Možno by sa našlo viacero ľudí z druhej strany rieky Moravy, ktorí by sa radi prišli pozrieť na túto chovateľskú akciu. ďakujem

3.3.2011 18:54
aukrox

XXX.XXX.186.169

Není to chovatelská ale entomologická akce, takže se tam prodává a mění mrtvý hmyz. Ale na minulé burze bylo pár lidí s larvama a pavoukama (2 druhy), a jeden člověk tam měl živou strašilku australskou. Ale jinak to byla perfektní entomologická burza.smajlík

3.3.2011 21:35
thor33

XXX.XXX.147.174

Souhlasím, je to entomologická burza, jedna z nejlepších v ČR :-). Prodávají se tam potřeby pro sběr a preparaci hmyzu, dále suchý hmyz z celého světa, viděl jsem tam i nějaké larvy brouků a sklípkany.

Jen doufám, že mi do toho nic nevleze a budu se moc letos zúčastnit. smajlík

Martin Galeta

Přidejte reakci

Přidat smajlík