Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2012 12:27
merza

XXX.XXX.158.1

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám 2 terárka v jednom 1 snad samici a 1 menšího samce v 2 tera mám snad samici.
Problém je v tom, že ta samotná samice nechce žrát, když dám cvrčka tak ani ťuk za tu dobu co jí mám tak jsem jí viděl max 3 žrát a 2 vyjetou z úkrytu je sice fakt, že se mi před cca měsícem svlékla ale to je vše.
Druhý dotaz v 1 terárku jak jsou dva tak ti absolutně nežerou cvrčky ale pouze holátka je v tom nějaká nevýhoda nebo je vše v pohdě, dávám jim tak 1 za 14-20 každému po 1 holátku a příjde mi, že jim to stačí samice(ta větší je docela aktivní) ale né a né aby měla malí, 2 samec ten je menší předpokládám předposlední svlek ale je stále zalezlí a dříve když se ještě neznaly tak jako by vibroval na tu samičku ale nic z toho není.
Kdo mi může poradit jak na malí a na to aby se sameček svléknul. Děkuji za Vaší jakoukoliv odpověd. Jinak se omlouvám jestli můj dotaz je zbytečný. Janda

20.2.2012 20:39
nery

XXX.XXX.165.38

Druh štíra???
podmínky jako teplota vlhkost, jak je dlouho máš???
co znamená menší samec, je dospělej, nebo ne???

pokud máš impíky nebo něco podobnýho, tak na odchov nechvátej, březost bývá kolem 18 cti měsíců.

Přidejte reakci

Přidat smajlík