Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2012 19:08
europa123

XXX.XXX.220.35

Lepifarms@gmail.com

1.x jsem od něj kupoval na burze tehdy prodal my housenky co už měli průjem.
2.x neoplodněné vajíčka A. suraka
3.x kukly, co byli již mrtvé a dokonce páchly. Nebyly všechny mrtvé, některé se vylíhly,
ale motýli nerozprestreli pořádně křídla.
Nevyvinutý motýl může být i moje chyba, pokud sem kukly držel v nevhodném prostředí, nejčastěji však jde o to, že se zakuklí neduživá nebo podvyživená housenka a ta má pak problém při líhnutí.
To víš, když někdo něco dělá ve velkém, zajisté není všechno OK.
Na SK tehle pan vůbec neinzeruje, protože tam ho už znají....

Navíc na moje výzvy odmítal odpovídat a více se my neozval.
Nabídek je málo, ale někdo to pěkně zneužívá ...

Další lidé:

- zdravím ja jsem od něj koupil attacusy 6 kukel a ani jedna se nevylíhla

- Teď čekám už více jak měsíc na Antherina suraka ova, protože předtím jsem objednala a den na to se začaly líhnout. Za kukly jsem mu poslala ještě 100Kč navíc jako poštovné a na obálce byla známka jen za euro, což mě štvalo dost. Tak snad mi přijdou oplozená ova!
Co jsem objednávala vajíčka Lišaje pryšcového (30ks), tak se mi vylíhly jen 3 housenky a ty žijí již 2 týdny a jsou zdravé, ale nereklamovala jsem to, asi bych ani neuspěla.

5.6.2012 17:51
dutanek

XXX.XXX.208.102

europa123 napsal(a):
Lepifarms@gmail.com

1.x jsem od něj kupoval na burze tehdy prodal my housenky co už měli průjem.
2.x neoplodněné vajíčka A. suraka
3.x kukly, co byli již mrtvé a dokonce páchly. Nebyly všechny mrtvé, některé se vylíhly,
ale motýli nerozprestreli pořádně křídla.
Nevyvinutý motýl může být i moje chyba, pokud sem kukly držel v nevhodném prostředí, nejčastěji však jde o to, že se zakuklí neduživá nebo podvyživená housenka a ta má pak problém při líhnutí.
To víš, když někdo něco dělá ve velkém, zajisté není všechno OK.
Na SK tehle pan vůbec neinzeruje, protože tam ho už znají....

Navíc na moje výzvy odmítal odpovídat a více se my neozval.
Nabídek je málo, ale někdo to pěkně zneužívá ...

Další lidé:

- zdravím ja jsem od něj koupil attacusy 6 kukel a ani jedna se nevylíhla

- Teď čekám už více jak měsíc na Antherina suraka ova, protože předtím jsem objednala a den na to se začaly líhnout. Za kukly jsem mu poslala ještě 100Kč navíc jako poštovné a na obálce byla známka jen za euro, což mě štvalo dost. Tak snad mi přijdou oplozená ova!
Co jsem objednávala vajíčka Lišaje pryšcového (30ks), tak se mi vylíhly jen 3 housenky a ty žijí již 2 týdny a jsou zdravé, ale nereklamovala jsem to, asi bych ani neuspěla.

Taky znám hodně lidí co dopadli jako vy,prvotřídní podvodník!!!!!!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík