Zdravím Vás, kolegové,
prosím o radu, vyrábí někdo insektária, ve kterých je zabudován termostat pro udržování stálé teploty a k tomu něco k udržování vlhkosti??? Nemůžu se dopátrat ničeho... možná by postačovalo i terárium s termostatem zabudovaným ve stěně? v podlaze? nevím, a jedna ze stěn aby mohla být regulována od úplného uzavření až po úplné otevření (samozřejmě aby neutekli zvířata) vlhkost bych si tedy tímto způsobem reguloval sám... Taky jde o to, aby z toho nemohli utéct třeba menší housenky, takže bez škvír.... můžete mě někdo navést? Díky moc za jakoukoli odpověď. Fanda
Dobry den nevidel jsem zadny komplet prodavat ale muzu vas nasmerovat. pro teplotu bych zvolil mensi topnou desku s termostatem. daji se koupit za par stovek to by vam melo vyresit teplotu. vlhkost ovlivnite levnejsim zvlhcovacem , ktery napriklad trubicí nasmerujete nad insektarium, pote vlhkomerem (cca 200) zmerite vlhkost a upravite vykon zvlhcovace procentum ktere potrebujete. to vse se da vyresit bez jakekoliv diry (pouze kabel od desky) a nic by vam nemelo uniknout. a pokud by jste nechtel stavet insektarium prodavaji se plastove male i velke insektaria od za 1500kc (nekdy najdete i kousky ve sleve). sestavuji se jako stavebnice , maji vyresene otvirani a nektere i otvory na kabel. snad jsem vam trosku pomohl. kdyby jste mel jeste nejake dotazy klidne mi pisnete na email. 
S pozdravem
David Peštuka
www.panikudlanka.cz