Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2012 07:34
insecta

XXX.XXX.140.14

Zdravím Vás, kolegové,
prosím o radu, vyrábí někdo insektária, ve kterých je zabudován termostat pro udržování stálé teploty a k tomu něco k udržování vlhkosti??? Nemůžu se dopátrat ničeho... možná by postačovalo i terárium s termostatem zabudovaným ve stěně? v podlaze? nevím, a jedna ze stěn aby mohla být regulována od úplného uzavření až po úplné otevření (samozřejmě aby neutekli zvířata) vlhkost bych si tedy tímto způsobem reguloval sám... Taky jde o to, aby z toho nemohli utéct třeba menší housenky, takže bez škvír.... můžete mě někdo navést? Díky moc za jakoukoli odpověď. Fanda

1.4.2013 13:54
tonnymontana

XXX.XXX.71.100

Dobry den nevidel jsem zadny komplet prodavat ale muzu vas nasmerovat. pro teplotu bych zvolil mensi topnou desku s termostatem. daji se koupit za par stovek to by vam melo vyresit teplotu. vlhkost ovlivnite levnejsim zvlhcovacem , ktery napriklad trubicí nasmerujete nad insektarium, pote vlhkomerem (cca 200) zmerite vlhkost a upravite vykon zvlhcovace procentum ktere potrebujete. to vse se da vyresit bez jakekoliv diry (pouze kabel od desky) a nic by vam nemelo uniknout. a pokud by jste nechtel stavet insektarium prodavaji se plastove male i velke insektaria od za 1500kc (nekdy najdete i kousky ve sleve). sestavuji se jako stavebnice , maji vyresene otvirani a nektere i otvory na kabel. snad jsem vam trosku pomohl. kdyby jste mel jeste nejake dotazy klidne mi pisnete na email. smajlík

S pozdravem
David Peštuka
www.panikudlanka.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík