Dobry den.Koupil jsem mladou samičku,ma 5 svlek(myslim).Zařidil jsem ji terarium,ma tam vše co potřebuje.Ukryt ma z kokosu kde je dira na vylejzani nadobku s vodou.A když jsem přišel domu tak měla tu diru celou zabarikadovanou lignocelem že nešlo dovnitř vidět, mam ji to odkopat?neumře mi tam?...dělam něco špatně?Co byste mi poradily nebo co mam zlepšit?teoreticky si myslím,že to může byt teplotou,ale mam akvarko vedle kudlanky a ta je v poho.Prosím moc mi nenadavejte jsem nováček :D
MirekD

XXX.XXX.224.216
Nech ho být, až bude chtít vyleze. Úkryt tam nech. Mám taky B. Smithi. Moje podle nálady vyleze, zaleze, dokonce se i vyhřívá a to někdo píše že nemají rádi světlo. Musí mít možnost výběru. Vlhčit jen část terárka. Kde se mu bude líbit víc tam bude. Nedávno po vyčištění taky delší dobu nevylezla.
Pro zemni a hrabave pavouky je nejvhodnejsi tmavej ukryt a vetsi vrstva substratu. moje vagansky jsou 90 procent casu zahrabane nebo schovane a k veceru se prochazeji po terariu. Kdyz je nerusite nestresujete a davate jim to co maji v prirode maji krasne zadecky bez vycesavani chloupku. zaroven jsou divocejsi nez kdyz je berete od mala na ruku. mam par vagansek co jsou pomerne hodne agresivni na svuj puvod:) osobne jsem zastancem at maji zvirata sve prirozene prostredi ne pruhlednou bednu kde se citi jako na promenade:) nezapomente ze chov je o trpelivosti a neni to jako si koupit psa.
ukryt si nektere take zahrabaji popripade zasituji. obrazky najdete na mem webu www.panikudlanka.cz snad to pomuze