Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2013 17:55
sdenis13

XXX.XXX.82.140

Ahoj, chcem sa opýtať či už niekto z vás vyrábal umelú stravu pre motýle. Čítal som o tom článok na stránke actias.de a veľmi ma to zaujalo ale keď som sa pozrel na ingrediencie videl som tam plno vecí ktoré som nevedel preložiť a aj keby tak by som ich zrejme nezohnal. Niektorý ľudia to tam aj predávajú ale chcú za to nehorázne peniaze. Žiadne články na túto tému po slovensky alebo česky som nenašiel. Viete mi pomôcť ako to pripraviť ? D.S.

25.2.2013 19:53
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.151.22

sdenis13 napsal(a):
Ahoj, chcem sa opýtať či už niekto z vás vyrábal umelú stravu pre motýle. Čítal som o tom článok na stránke actias.de a veľmi ma to zaujalo ale keď som sa pozrel na ingrediencie videl som tam plno vecí ktoré som nevedel preložiť a aj keby tak by som ich zrejme nezohnal. Niektorý ľudia to tam aj predávajú ale chcú za to nehorázne peniaze. Žiadne články na túto tému po slovensky alebo česky som nenašiel. Viete mi pomôcť ako to pripraviť ? D.S.

ahoj
tento článek jsem také četl a měl jsem problem s překladem. nicméně já krmím směsí med a trochu vlažné vody a rozmíchat, další směs může být rozmixované sladké ovoce (popřípadě dopnit cukrem), lehce to zkvasí a motýli to přijímají dobře, jsou to poměrně jednoduché ingredience, nicméně motýlům chutnají, k tomuto samozřejmě jako základ použít šťavnaté ovoce. Jedlinský

26.2.2013 09:58
sdenis13

XXX.XXX.82.140

Ja som sa vyjadril asi trošku milne. Skôr som myslel výroba umelej stravy pre húsenky. Vyzeralo to veľmi zaujímavo kedže on to mal nákrájané na pásiky, položené na sieťke a bol to úplne čístý chov. Exkrementy padali pod sietku kde húsenice nikdy nešli a on tie potom iba vysypal.

26.2.2013 11:40
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.151.22

sdenis13 napsal(a):
Ja som sa vyjadril asi trošku milne. Skôr som myslel výroba umelej stravy pre húsenky. Vyzeralo to veľmi zaujímavo kedže on to mal nákrájané na pásiky, položené na sieťke a bol to úplne čístý chov. Exkrementy padali pod sietku kde húsenice nikdy nešli a on tie potom iba vysypal.

tak v tom vám neporadím, nikoho neznám kdo by takto krmil, nicméně pokud něco zjistíte bude fajn pokud to uveřejníte a uděláte v tomto průlom, ono je opravdu náročné pěstovat citrusy, tropické liány a jiné rostliny pro krmné účely.

Přidejte reakci

Přidat smajlík