Skupinovy chov - pokus o zozratie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2006 17:51

Ahojte. Choval som spolu dve fasciaty. Su v siestom zvleku a doposial bolo vsetko v poriadku. Ale dnes som sedel pri pc, hral na gitare a smerom od pavukov prichadzal buchot, ako ked pavuk chyti cvrcka a ten kope do krabicky. Tak som sa tam pozrel a fasciaty boli pekne v gulicke. Okamzite som ich zobral a oddelil. Kazda bola aspon trikrat pokusana, ale myslim,ze nic smrtelne. Zrejme ich vyprovokovala gitara, zapojena do subiku, pmerne dost to vibrovalo, obcas to bolo pocut aj na skrutkach polozenych na stole. Mate niekto s takymto napadnutim skusenost? AK ano, skusali ste poecky davat este raz dokopy?

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2006 23:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

truhlik napsal(a):
Ahojte. Choval som spolu dve fasciaty. Su v siestom zvleku a doposial bolo vsetko v poriadku. Ale dnes som sedel pri pc, hral na gitare a smerom od pavukov prichadzal buchot, ako ked pavuk chyti cvrcka a ten kope do krabicky. Tak som sa tam pozrel a fasciaty boli pekne v gulicke. Okamzite som ich zobral a oddelil. Kazda bola aspon trikrat pokusana, ale myslim,ze nic smrtelne. Zrejme ich vyprovokovala gitara, zapojena do subiku, pmerne dost to vibrovalo, obcas to bolo pocut aj na skrutkach polozenych na stole. Mate niekto s takymto napadnutim skusenost? AK ano, skusali ste poecky davat este raz dokopy?

co tě vůbec napadá dávat je k sobě ? jasně že s tím nikdo nemá zkušenosti, protože je mu jasný, že to jedna nebo obě nerozdejchaj --- pokud má kousmutí a má ho do živé části nebo má protrčený zadeček tak se s ni rozluč

23.8.2006 08:38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
co tě vůbec napadá dávat je k sobě ? jasně že s tím nikdo nemá zkušenosti, protože je mu jasný, že to jedna nebo obě nerozdejchaj --- pokud má kousmutí a má ho do živé části nebo má protrčený zadeček tak se s ni rozluč

vidim, ze si o niecom takom este nepocul... ale je to znama vlastnost poeciek, ze sa daju chovat spolu a to aj bez problemov 08# len u mna nejaky ten problem nastal

http://www.vogelspinne-ev.de /coppermine-1.1.0/displayimage.php ?album=66&pos=12

http://www.vogelspinne-ev.de /coppermine-1.1.0/displayimage.php ?album=lastup&cat=15&pos=21

http://www.vogelspinne-ev.de/ coppermine-1.1.0/ displayimage.php?album=66&pos=14

Toto je len par fotiek z netu, aby si mi veril, ze neskusam, ktore pavuky spolu vydrzialen tak nahodne;) z linkov treba dat prec medzery

4.9.2006 23:45

truhlik napsal(a):

hmmm, skupinovy odchov paci sa Vam?

Přidejte reakci

Přidat smajlík