Tuhle kuklu jsem našel pod kůrou starého stromu,je velká asi 3,7cm...KDO JI URČÍ???
stanislav
napsal(a):
Tuhle kuklu jsem našel pod kůrou starého stromu,je velká asi 3,7cm...KDO JI URČÍ???
Tady je další
stanislav
napsal(a):
Tentokrát Pavouci...
Plachetnatka keřová(Linyphia triangularis)
stanislav
napsal(a):
Plachetnatka keřová(Linyphia triangularis)
a další...Křižák Obecný(???????)
stanislav
napsal(a):
a další...Křižák Obecný(???????)
nějaká vážka a pár motýlů
stanislav
napsal(a):
Díky moc...až to tu určíte dodám další
No, myslim, ze to je spis nejaky lisaj, drvopleni maji jine kukly (zubkate a pod.). Pavouci - puncoskar (Coelotes sp.) a to druhe je nejaka plachetnatka (asi Neriene peltata). Krizak je normalni A. diadematus, vazka pravdepodobne Sympetrum vulgatum (alu muze byt i striolatum ci sanguineum). Babocka je opravdu P. c-album. VH
vladimir hula
napsal(a):
No, myslim, ze to je spis nejaky lisaj, drvopleni maji jine kukly (zubkate a pod.). Pavouci - puncoskar (Coelotes sp.) a to druhe je nejaka plachetnatka (asi Neriene peltata). Krizak je normalni A. diadematus, vazka pravdepodobne Sympetrum vulgatum (alu muze byt i striolatum ci sanguineum). Babocka je opravdu P. c-album. VH
For VH
nemůže být ten vámi určený pavouk jako peltata třeba Plachetnatka keřová(Linyphia triangularis)?já vím ž to jde blbě poznat ale nemohla to být ona?
vladimir hula
napsal(a):
No, ono podle fotky je poznavat opravdu neumim. Jak jsem psal, muze, ale myslim si sve :) VH
tak a přidávám...Střevlík měděný(???????)
stanislav
napsal(a):
tak a přidávám...Střevlík měděný(???????)
Nestyďte se a přidávejte,co jste našli na Moravě...
Tak a toto fakt neznám=)