Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

1.8.2014 19:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.187.187

Zdravim, vcera jsem si donesl po rozmixovani cca 25l hrabanky, byla vlhka po desti a 1 presne jeden den sem ji vsechnu nechal ve velke otevrene igelitce. Ted na to koukam a uprostred tasky je to hodne to hodne teply a specificky to zapacha,.. Zeptam se je to na skodi pro chov broukuu? Je to jen 1 den a hned sem to vse rozprostrel na plachtu a nechavam vysouset... Dekuji mocx za odpoved

Neregistrovaný uživatel

1.8.2014 20:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.106

Zdravím.
Bez problémů, já takhle nasbíral dva pytle a nechal to na slunci dva týdny, uvnitř proběhne proces zvaný fermentace, který specificky zapáchá. Hrabanku prakticky ničím nezkazíte.

MS

Neregistrovaný uživatel

1.8.2014 20:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.187.187

Uf jsem si oddechl tolik prace v nivecsmajlík Nastesti ok dikysmajlík

Neregistrovaný uživatel

1.8.2014 23:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.187.187

Jeste se zeptam jak hrabanku uchovavate, uplne suchou, ci mirne vlhkou?! Dekuji

Neregistrovaný uživatel

2.8.2014 12:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.106

Hrabanku uchovávám spíše vlhkou, aby se uvnitř udržely cenné bakterie, které se podílí na rozkladu smajlík.

MS

Přidejte reakci

Přidat smajlík