P.regalis mi nechce zrat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.3.2006 19:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.138

asi pred 2 mesici jsem si koupil sklipkana p.regalis(4.svlek),pred mesicem se v pohode svlikl,ale jeste vubec nic nesezral.zkousel jsem moucne cervi,cvrcky,dospeleho potemnika,ale nic.poradte prosim...

Neregistrovaný uživatel

5.3.2006 22:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.238

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
asi pred 2 mesici jsem si koupil sklipkana p.regalis(4.svlek),pred mesicem se v pohode svlikl,ale jeste vubec nic nesezral.zkousel jsem moucne cervi,cvrcky,dospeleho potemnika,ale nic.poradte prosim...

treba se mu nechce, dej tomu cas..neni to zas tak nic neobvykleho. pokud nejevi priznaky nejake nemoci, tak o nic nejde.

Neregistrovaný uživatel

6.3.2006 15:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.101

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
treba se mu nechce, dej tomu cas..neni to zas tak nic neobvykleho. pokud nejevi priznaky nejake nemoci, tak o nic nejde.

Zdravím,

jakou tam máš teplotu? Může to být i tím a jak mo je rušený? Tzn. na jakém místě je?

Ondřej

Neregistrovaný uživatel

6.3.2006 18:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.138

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím,

jakou tam máš teplotu? Může to být i tím a jak mo je rušený? Tzn. na jakém místě je?

Ondřej

teplota pokojova(20stupnu),mam ho v pokoji,ale ruseny moc neni,
do krabicky mu lezu tak jednou za 3 dny z duvodu vymeny vody,ani tam nema moc svetlo

Neregistrovaný uživatel

7.3.2006 09:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.4

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
teplota pokojova(20stupnu),mam ho v pokoji,ale ruseny moc neni,
do krabicky mu lezu tak jednou za 3 dny z duvodu vymeny vody,ani tam nema moc svetlo

Zkus zvýšit teplotu, je dost nízká. Tak na 25-27°C.

Neregistrovaný uživatel

7.3.2006 14:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.101

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zkus zvýšit teplotu, je dost nízká. Tak na 25-27°C.

Zdravím,

teplota je sakra nízká chtělo by to aspoň 25°C!!!!!!!

Ondřej

Neregistrovaný uživatel

7.3.2006 15:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím,

teplota je sakra nízká chtělo by to aspoň 25°C!!!!!!!

Ondřej

To nemusí být jen tím,já mám malou regalisku v místnosti ,kde je teplota sotva 21°C a žere bez problémů,ale je jasný,že když teplotu zvedne tak to taky ovlivní.Chce to pořád zkoušet překládat mrtvou potravu,doporučil bych hlavně červy.
Desteros

Neregistrovaný uživatel

7.3.2006 19:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.138

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To nemusí být jen tím,já mám malou regalisku v místnosti ,kde je teplota sotva 21°C a žere bez problémů,ale je jasný,že když teplotu zvedne tak to taky ovlivní.Chce to pořád zkoušet překládat mrtvou potravu,doporučil bych hlavně červy.
Desteros

a jak tu teplotu mam zvysit??dospelym sklipkanum vyhrivam kamenem,ale tohohle mam v krabicce od salatu.

Neregistrovaný uživatel

7.3.2006 21:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.101

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
a jak tu teplotu mam zvysit??dospelym sklipkanum vyhrivam kamenem,ale tohohle mam v krabicce od salatu.

To Desteros:

ale každý kus na to jinak reaguje!!!!

Ondřej

Neregistrovaný uživatel

7.3.2006 23:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.174

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To Desteros:

ale každý kus na to jinak reaguje!!!!

Ondřej

vy tu vsetci radite len to co citate v knizkach ze akoby to malo byt idealne ale na tej teplote az tak nezalezi, ma nejaky vplyv to je jasne ale je to len jeden z faktorov ktore mozu posobit.. ked mu doteraz zrala normalne a mal ju tiez v tej teplote tak to tym asi nebude ...

Neregistrovaný uživatel

8.3.2006 11:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.10

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
vy tu vsetci radite len to co citate v knizkach ze akoby to malo byt idealne ale na tej teplote az tak nezalezi, ma nejaky vplyv to je jasne ale je to len jeden z faktorov ktore mozu posobit.. ked mu doteraz zrala normalne a mal ju tiez v tej teplote tak to tym asi nebude ...

Zdravím,

radit z knížek umí každý!
Radím dle svých zkušeností!!!!

Ondřej

Neregistrovaný uživatel

10.3.2006 21:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
vy tu vsetci radite len to co citate v knizkach ze akoby to malo byt idealne ale na tej teplote az tak nezalezi, ma nejaky vplyv to je jasne ale je to len jeden z faktorov ktore mozu posobit.. ked mu doteraz zrala normalne a mal ju tiez v tej teplote tak to tym asi nebude ...

Musím tě vyvézt z omylu,tohle jsem se nikde nedočetl.
Desteros

Neregistrovaný uživatel

12.3.2006 13:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.138

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
asi pred 2 mesici jsem si koupil sklipkana p.regalis(4.svlek),pred mesicem se v pohode svlikl,ale jeste vubec nic nesezral.zkousel jsem moucne cervi,cvrcky,dospeleho potemnika,ale nic.poradte prosim...

a jak mam tu teplotu zvysit??

Neregistrovaný uživatel

12.3.2006 23:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.66

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
a jak mam tu teplotu zvysit??

Tuhle teplotu P.regalis bez újmy přežije,
měl jsem je i v nížší a byly ok,
ale neměla by sklesat pod 20.
Chovat pavouky ve 27, to je dobrej luxus, a ani těm pavoukům to nebude nejpříjemnější když se budou pořád smažit ve 27,
Při nižší teplotě jsou pavouci odolnější, dej krabku blíže k topení a máš to, hlavně ho neusmaž. Laďo

Přidejte reakci

Přidat smajlík