Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

26.5.2006 14:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.33

Nevíte někdo jak chutná štír

Neregistrovaný uživatel

26.5.2006 15:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevíte někdo jak chutná štír

....prohledala jsem knížky od kovaříka a web a nic jsem nenašla.

Neregistrovaný uživatel

26.5.2006 18:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
....prohledala jsem knížky od kovaříka a web a nic jsem nenašla.

Nejdřiv hovna a teď krev
J E R R Y
To Jerry asi netušil co ještě přijde -)))
Tak se zeptej nějakých Křováků,ti to určitě vědí a nebo to chceš vyzkoušet?Takovej štír na těstíčku by nemusel být špatnej.
Desteros

Neregistrovaný uživatel

26.5.2006 19:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.85

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
....prohledala jsem knížky od kovaříka a web a nic jsem nenašla.

To fakt může napsat jen někdo kdo štíra chovat nechce...
Nebo že by na výkrm?

Maork

Neregistrovaný uživatel

26.5.2006 23:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.10

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To fakt může napsat jen někdo kdo štíra chovat nechce...
Nebo že by na výkrm?

Maork

dobrou chut!

Neregistrovaný uživatel

27.5.2006 10:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.87

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dobrou chut!

Len ho nepripeč

Neregistrovaný uživatel

28.5.2006 18:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.254.23

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Len ho nepripeč

Nechutnal som, ale raz som si opiekol lucne koniky v alobale zabalene na ohni upecene boli skvele, odporucam. Chrumkave, sladucke.
Grejty

Neregistrovaný uživatel

28.5.2006 20:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nechutnal som, ale raz som si opiekol lucne koniky v alobale zabalene na ohni upecene boli skvele, odporucam. Chrumkave, sladucke.
Grejty

jj, taky jsem o tom přemejšlel, až budem grilovat, tak to zkusim. Upravoval jsi to předtím nějak(marináda,sůl,koření)? Zkusim asi doma chovaný moučňáky, něčeho z přírody bych se asi bál... taky mě zajímá jak poznam, že už je to hotový.. Díky moc

Neregistrovaný uživatel

9.8.2006 17:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.254.23

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
jj, taky jsem o tom přemejšlel, až budem grilovat, tak to zkusim. Upravoval jsi to předtím nějak(marináda,sůl,koření)? Zkusim asi doma chovaný moučňáky, něčeho z přírody bych se asi bál... taky mě zajímá jak poznam, že už je to hotový.. Díky moc

No teda... neda mi to, aj ked je to uz davno, co som pisal... nepripravoval som ich nijak, nesolil, bez marinady, iba ako pochutka. ked boli do zlata opecene (skor do cervena, to uvidis), tak som ich jedol
Grejty

Neregistrovaný uživatel

9.8.2006 18:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No teda... neda mi to, aj ked je to uz davno, co som pisal... nepripravoval som ich nijak, nesolil, bez marinady, iba ako pochutka. ked boli do zlata opecene (skor do cervena, to uvidis), tak som ich jedol
Grejty

jo díky, docela jsem se načekal

Přidejte reakci

Přidat smajlík