Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2006 13:48

ahoj chci sem jen napsat ze pokud nekdo z vas bude potrebovat docastne pohlidat morce nebo se ho bude NUCEN zbavit nabízím vam pomocnou ruku.. není to inzerce!jen nechci aby koncily u hadu a v popelnici..

29.9.2006 17:26

sanny napsal(a):
ahoj chci sem jen napsat ze pokud nekdo z vas bude potrebovat docastne pohlidat morce nebo se ho bude NUCEN zbavit nabízím vam pomocnou ruku.. není to inzerce!jen nechci aby koncily u hadu a v popelnici..

Ahoj,odkud jsi?

30.9.2006 08:01

mikka napsal(a):
Ahoj,odkud jsi?

já jsem od Litoměřic..

30.9.2006 09:55

sanny napsal(a):
já jsem od Litoměřic..

jé, litoměřičák já taky chichi to jen tak mimo diskuzy

30.9.2006 11:53

nadja napsal(a):
jé, litoměřičák já taky chichi to jen tak mimo diskuzy

tak to máme dost z ruky

30.9.2006 16:30

mikka napsal(a):
tak to máme dost z ruky

fakt to je super =))

4.10.2006 17:12

sanny napsal(a):

jsi z ruky sakryš má us teddy samici a chtěla bych se zameřit na crestedy. Dala bych ti ji, nechci aby šla k hadařům. Škoda.

4.10.2006 18:41

jury napsal(a):
jsi z ruky sakryš má us teddy samici a chtěla bych se zameřit na crestedy. Dala bych ti ji, nechci aby šla k hadařům. Škoda.

Tak dej na morčinku klasicky inzerát. Pokud je pěkná a vhodná do chovu, tak se teddinka zcela jistě prodá.

5.10.2006 09:19

zuzina napsal(a):
Tak dej na morčinku klasicky inzerát. Pokud je pěkná a vhodná do chovu, tak se teddinka zcela jistě prodá.

taky si myslím že když ji prodás nejakemu chovateli morcatek bude rad...

5.10.2006 09:26

zuzina napsal(a):

mám papír, ale jen papír s pp, není čipovaná, je veliká mladé měla , rezavá , rubínové oči. Hodná je, jen nebyla od mala zvyklá na lidi, že ji někdo chová, tak je to taková šiška ubojená. Ráda bych ji někomu dala na mazlíka, ale nechci to řešit právě přes inz. protože , jak říkám hadovi ji dát nechci

5.10.2006 12:39

jury napsal(a):
mám papír, ale jen papír s pp, není čipovaná, je veliká mladé měla , rezavá , rubínové oči. Hodná je, jen nebyla od mala zvyklá na lidi, že ji někdo chová, tak je to taková šiška ubojená. Ráda bych ji někomu dala na mazlíka, ale nechci to řešit právě přes inz. protože , jak říkám hadovi ji dát nechci

v tom pripadě ti mohu pomoct jen takto.. pokud chces podiskutovat napisna icq 282-695-583

22.10.2006 08:35

jury napsal(a):

Odkud jsi?Já jsem z Kroměříže a morčata chovám přirozeným způsobem!Celoročnš venku(v zatepleném domečku s přístupem do zahrady-kdykoliv otvorem ve zdi..)
Kdyžtak napiš...

22.10.2006 10:21

petas napsal(a):
Odkud jsi?Já jsem z Kroměříže a morčata chovám přirozeným způsobem!Celoročnš venku(v zatepleném domečku s přístupem do zahrady-kdykoliv otvorem ve zdi..)
Kdyžtak napiš...

sem od Litoměřic jak v teto diskuzi bylo jiz zmineno zastihnete mne na icq!(282-695-583) nebo na mailu... popř tady!! julkakuka@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík