sanny
napsal(a):
ahoj chci sem jen napsat ze pokud nekdo z vas bude potrebovat docastne pohlidat morce nebo se ho bude NUCEN zbavit nabízím vam pomocnou ruku.. není to inzerce!jen nechci aby koncily u hadu a v popelnici..
jsi z ruky sakryš má us teddy samici a chtěla bych se zameřit na crestedy. Dala bych ti ji, nechci aby šla k hadařům. Škoda.
zuzina
napsal(a):
Tak dej na morčinku klasicky inzerát. Pokud je pěkná a vhodná do chovu, tak se teddinka zcela jistě prodá.
mám papír, ale jen papír s pp, není čipovaná, je veliká mladé měla , rezavá , rubínové oči. Hodná je, jen nebyla od mala zvyklá na lidi, že ji někdo chová, tak je to taková šiška ubojená. Ráda bych ji někomu dala na mazlíka, ale nechci to řešit právě přes inz. protože , jak říkám hadovi ji dát nechci
jury
napsal(a):
mám papír, ale jen papír s pp, není čipovaná, je veliká mladé měla , rezavá , rubínové oči. Hodná je, jen nebyla od mala zvyklá na lidi, že ji někdo chová, tak je to taková šiška ubojená. Ráda bych ji někomu dala na mazlíka, ale nechci to řešit právě přes inz. protože , jak říkám hadovi ji dát nechci
v tom pripadě ti mohu pomoct jen takto.. pokud chces podiskutovat napisna icq 282-695-583
jury
napsal(a):
Odkud jsi?Já jsem z Kroměříže a morčata chovám přirozeným způsobem!Celoročnš venku(v zatepleném domečku s přístupem do zahrady-kdykoliv otvorem ve zdi..)
Kdyžtak napiš...
petas
napsal(a):
Odkud jsi?Já jsem z Kroměříže a morčata chovám přirozeným způsobem!Celoročnš venku(v zatepleném domečku s přístupem do zahrady-kdykoliv otvorem ve zdi..)
Kdyžtak napiš...
sem od Litoměřic jak v teto diskuzi bylo jiz zmineno zastihnete mne na icq!(282-695-583) nebo na mailu... popř tady!! julkakuka@seznam.cz