jurasek
napsal(a):
další pidík
všichni 3 jsou opravdu mrnavoučký a všichni přežili
jurasek
napsal(a):
všichni 3 jsou opravdu mrnavoučký a všichni přežili
tak a ted moje další samičky
cicinka
napsal(a):
Přidávám naši maminku a dvoudenní miminka..
Kdyby měl někdo zájem..
TNavratilova@seznam.cz
cicinka
napsal(a):
Kdyby měl někdo zájem..
TNavratilova@seznam.cz
Jsou to dva kluci a mají se čile k světu..
jurasek
napsal(a):
nejdřív maminky s dětmi
a jejich mimino
*17.3. - holčička
kavka
napsal(a):
...a s taťkou
fotky pro greis,mám jich tu spousty černo bílích ,červených moc nee ,vše mám bez pp a jak víte tak je chovám společně s coronetkami i jinými.
jurasek
napsal(a):
fotky pro greis,mám jich tu spousty černo bílích ,červených moc nee ,vše mám bez pp a jak víte tak je chovám společně s coronetkami i jinými.
dnes se narodili další prcci a nevím co je to za barvu mrněte mamča viz předešlí obrázek
jurasek
napsal(a):
dnes se narodili další prcci a nevím co je to za barvu mrněte mamča viz předešlí obrázek
no tahle už vypadá líp
jurasek
napsal(a):
tady snad vypadá líp
tak to byla všechno mládata ,nejsou všechna a ted zas něco s terénu ,zase jedna mamina
jurasek
napsal(a):
tak to byla všechno mládata ,nejsou všechna a ted zas něco s terénu ,zase jedna mamina
klafus
napsal(a):
No koukám Linci,že si tu vystačíš úplně sama hele
to máš nějakej mega chov ne??? KOlik máš cca morčat???
TAk ja teda dam nejake nove fotesky!!!
Sou z vikendu,ale nejsou tam vsichni prcci,pac sou desne rychlýýýýýýýýýýýý!!!
petas
napsal(a):
TAk ja teda dam nejake nove fotesky!!!
Sou z vikendu,ale nejsou tam vsichni prcci,pac sou desne rychlýýýýýýýýýýýý!!!
Tak ta minula fotky sou mamky na obchůzce po zahrade...dalsi je moje nej morsulka...Peggy...
petas
napsal(a):
Tak ta minula fotky sou mamky na obchůzce po zahrade...dalsi je moje nej morsulka...Peggy...
A konecne mimca!
petas
napsal(a):
...
takže pokračujeme ,chlupaté kuličky ,pro klafus ano mám jiech spoustu ,do cehovu jsem zakoupila loni Amerického cresteda s pp viz další foto
jurasek
napsal(a):
takže pokračujeme ,chlupaté kuličky ,pro klafus ano mám jiech spoustu ,do cehovu jsem zakoupila loni Amerického cresteda s pp viz další foto