Morčátka hledají majitele

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2007 18:39

Dobrý den! Máme 2 týdenní morčecí kluky a ráda bych jim už dopředu našla nové majitele.Budou vymazlení, hodně si s nimi hrajem a k odběru asi za měsíc.Tak kdyby měl někdo zájem, ozvěte se:TNavratilova@seznam.cz

30.3.2007 18:42

cicinka napsal(a):
Dobrý den! Máme 2 týdenní morčecí kluky a ráda bych jim už dopředu našla nové majitele.Budou vymazlení, hodně si s nimi hrajem a k odběru asi za měsíc.Tak kdyby měl někdo zájem, ozvěte se:TNavratilova@seznam.cz

Přikládám další fotky..

30.3.2007 18:43

cicinka napsal(a):
Přikládám další fotky..

30.3.2007 18:46

cicinka napsal(a):

Tady taťka s mamkou..

30.3.2007 18:46

cicinka napsal(a):
Tady taťka s mamkou..

A ještě jednou rodiče..

4.4.2007 22:16

cicinka napsal(a):
A ještě jednou rodiče..

Přidávám nové fotky, opravdu nemá někdo zájem?Ráda bych aby zůstali spolu, krásně si spolu hrají,ale není podmínkou..

4.4.2007 22:29

cicinka napsal(a):
Přidávám nové fotky, opravdu nemá někdo zájem?Ráda bych aby zůstali spolu, krásně si spolu hrají,ale není podmínkou..

Ahoj. Jsou krásné miminka. Ale nemohu mít. Protože mám doma morčí samičku, doufám že miminka najdou nový domov

4.4.2007 23:03

deaf lukas napsal(a):
Ahoj. Jsou krásné miminka. Ale nemohu mít. Protože mám doma morčí samičku, doufám že miminka najdou nový domov

Ty jsi majitel Fišty, viď? Moc mě mrzí, co se jí stalo, četla jsem její příběh,a obdivuju tě jak moc jsi se snažil ji zachránit.Kéž by naše mimča našla taky tak hodné páníky!

5.4.2007 00:30

cicinka napsal(a):

Možná bych věděla - mám známé, co provozují minizoo, mají tam morčátka a králíky a spoustu jiných zvířat. Mají i morčata ode mě a musím říct, že vypadají blahobytně, mají neustálý přísun překrásného sena a jsou tlusťouncí a huňatí. Ale mohli by si je vzít až začátkem léta, aby při přechodu z bytu nebyl moc velký teplotní skok. Kdyžtak bych je na tu dobu mohla mít u nás. Mám CHS morčat, takže by se dvě navíc už neprojevila. Jsem z Prahy.

5.4.2007 06:21

cicinka napsal(a):
Ty jsi majitel Fišty, viď? Moc mě mrzí, co se jí stalo, četla jsem její příběh,a obdivuju tě jak moc jsi se snažil ji zachránit.Kéž by naše mimča našla taky tak hodné páníky!

Cicinka: Ano, byl jsem majitel Fišty. Teď jsem majitel Pišty. :-)
Teď už hledám někoho morčí samičku nebo kastrovanou samečka (já bych chtěl pomoct aby morčí našla nový domov u nás, například někdo musí dát pryč z důvodu alergie, rodinný důvod, aopd. ). Tvoje miminka jsou mladé a hezké, proto určitě budou mít větší šanci najít domov Lukáš

20.4.2007 09:01

zelvickahanka napsal(a):
Možná bych věděla - mám známé, co provozují minizoo, mají tam morčátka a králíky a spoustu jiných zvířat. Mají i morčata ode mě a musím říct, že vypadají blahobytně, mají neustálý přísun překrásného sena a jsou tlusťouncí a huňatí. Ale mohli by si je vzít až začátkem léta, aby při přechodu z bytu nebyl moc velký teplotní skok. Kdyžtak bych je na tu dobu mohla mít u nás. Mám CHS morčat, takže by se dvě navíc už neprojevila. Jsem z Prahy.

Tak už máme 4 týdny..

20.4.2007 09:03

cicinka napsal(a):
Tak už máme 4 týdny..

Přidejte reakci

Přidat smajlík