Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2007 17:53

dávám sem fotku svého morčátka mám ho od kamarada ....jeho tatinek je z chovu(darek) a mamina je koupená ve zverimexu....Kubík je opravdová směska ale mě se moc líbí a budu mu ted porizovat slečnu a budou mímíí prosíazory na druhy ktery by mohl mít za predky a prikladejte dalsi fotecky svych morcatek

4.5.2007 17:54

sanny napsal(a):
dávám sem fotku svého morčátka mám ho od kamarada ....jeho tatinek je z chovu(darek) a mamina je koupená ve zverimexu....Kubík je opravdová směska ale mě se moc líbí a budu mu ted porizovat slečnu a budou mímíí prosíazory na druhy ktery by mohl mít za predky a prikladejte dalsi fotecky svych morcatek

a ješte kubík kdyz byl mimino(4tydny)

4.5.2007 19:25

sanny napsal(a):
a ješte kubík kdyz byl mimino(4tydny)

není to až taková směska, podle mého docela hezounký texlík :-)

5.5.2007 10:01

zelvickahanka napsal(a):
není to až taková směska, podle mého docela hezounký texlík :-)

také jsem o tom premyslela,mamina je něco rovného dlouhorsteho,tatinek by opravdu mohl být textel...je vazne zajimave ze tento pár splodil uz 6 mladat a pokazde byl vrh po 2(holka-kluk) a holka byla vzdy rovná a kluk kudrnatý...oba zrzaví po tátovi...matka je bíla s cernymi a malinko zrzavimy flicky(typicka zverimexka-ovsem krasna)........pokusím se sehnat fotografie rodicu...

6.5.2007 18:48

sanny napsal(a):

Tak já taky přidám svoje kluky.... První je Mates, toho jsem koupila ve zverimexu, je ale krásnej, mazlivej a moc chytrej.... Anglický crested, barva těžce určitelná možná stříbrná aguti s bílou

6.5.2007 18:51

albona napsal(a):
Tak já taky přidám svoje kluky.... První je Mates, toho jsem koupila ve zverimexu, je ale krásnej, mazlivej a moc chytrej.... Anglický crested, barva těžce určitelná možná stříbrná aguti s bílou

A druhej se jmenuje Frodo... Je to peruánec, trikolor-černá,bílá,rezavá... Takovej malej aristokrat, furt si na něco stěžuje, ale když přijde na věc, tak nic

5.6.2007 13:24

albona napsal(a):
A druhej se jmenuje Frodo... Je to peruánec, trikolor-černá,bílá,rezavá... Takovej malej aristokrat, furt si na něco stěžuje, ale když přijde na věc, tak nic

a ještě náš nejnovější přírustek - lunkarya Japan Magic World......s Matesem

6.6.2007 19:23

albona napsal(a):
a ještě náš nejnovější přírustek - lunkarya Japan Magic World......s Matesem

hladké obyčejné:

6.6.2007 19:23

klafus napsal(a):
hladké obyčejné:

ještě Lili

6.6.2007 19:24

klafus napsal(a):
ještě Lili

crested s něčím (mám ji ze zverimexu)

6.6.2007 19:25

klafus napsal(a):
crested s něčím (mám ji ze zverimexu)

ještě Ťulda

6.6.2007 19:25

klafus napsal(a):
ještě Ťulda

a aguti:

6.6.2007 19:26

klafus napsal(a):
a aguti:

a naposledy Brambus

7.6.2007 12:19

sanny napsal(a):

Angl. crested . Náš miláček Jorji

10.6.2007 21:37

sanny napsal(a):

Já mám doma děsně divokou US TEDDYnu. Hledáme ji manžela (není na chov, ale je ji 3/4 roku, tak jí chceme nechat alespoň jednou připustit).

Sameček také nejlépe US Teddy, který by mohl u nás setrvat - i bez pp.
4 hvězdičkový hotel zajištěn :) Z Ostravska.
V případě zájmu pište na mail juras1za@centrum.cz

30.6.2007 03:49

juras1za napsal(a):
Já mám doma děsně divokou US TEDDYnu. Hledáme ji manžela (není na chov, ale je ji 3/4 roku, tak jí chceme nechat alespoň jednou připustit).

Sameček také nejlépe US Teddy, který by mohl u nás setrvat - i bez pp.
4 hvězdičkový hotel zajištěn :) Z Ostravska.
V případě zájmu pište na mail juras1za@centrum.cz

Skiníček a jeho dvě genový holky

Přidejte reakci

Přidat smajlík