Sháním morče (samec) na půjčení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2007 09:34

Sháním na půjčení samce pro moje morče Kity. Moje morče je anglický crested. Samce sháním buď hladkosrstého nebo také crested. Stačí bez PP, protože Kity taky není s PP. Zapůjčení by se uskutečnilo během měsíce června nebo července a cena dohodou.

info
E-mail: Luky.B@centrum.cz
www: www.kity.estranky.cz

15.5.2007 14:33

lukynoln napsal(a):
Sháním na půjčení samce pro moje morče Kity. Moje morče je anglický crested. Samce sháním buď hladkosrstého nebo také crested. Stačí bez PP, protože Kity taky není s PP. Zapůjčení by se uskutečnilo během měsíce června nebo července a cena dohodou.

info

nevim co je ale mam morcata (2 kluky) jsou trochu pri vaze, ale moc krasni, kdybys chtel muzu ti jednoho zapujcit . ODKUD JSI?

15.5.2007 16:08

andelaskoloudova napsal(a):
nevim co je ale mam morcata (2 kluky) jsou trochu pri vaze, ale moc krasni, kdybys chtel muzu ti jednoho zapujcit . ODKUD JSI?

Jsem to zapomněl napsat. promiň. Jsem z Loun.

15.5.2007 16:51

lukynoln napsal(a):

info

tak to asi nic, jsem z Prahy

15.5.2007 17:10

andelaskoloudova napsal(a):
tak to asi nic, jsem z Prahy

Je to dost daleko, ale možná se ti ozvu, pokud neseženu někoho blíž. Děkuju za nabídku.

10.5.2012 07:59
ivetula

XXX.XXX.57.135

dobrý den, též sháníme na půjčení 2kluky k našim 2morčecím holkám, rádi bychom s dětmi zažili rozrůstající morčecí rodinku:o)
Jaké máte podmínky?
Pěkný den a těšíme se na odpověď, Hrčkovi

Přidejte reakci

Přidat smajlík