Ahoj.
Mam o prosbu radu. Pista je asi nemocna, protoze je hubena a je take trochu najezeta :-( Pista zere. Jeji rezaky je O.K. Chci, aby my nasli dobreho veterinare v Praze. Moc dekuju za radu!
P.S. Takhle foto je Pista, kdyz byla zdrava
deaf lukas
napsal(a):
Ahoj.
Mam o prosbu radu. Pista je asi nemocna, protoze je hubena a je take trochu najezeta :-( Pista zere. Jeji rezaky je O.K. Chci, aby my nasli dobreho veterinare v Praze. Moc dekuju za radu!
P.S. Takhle foto je Pista, kdyz byla zdrava
to asi bude mít kokcidiozu ,dieta seno voda ,z kontroluj trus jestli nemá průjem.Žere?Podala bych já osobně lék proti kokcidioze .Mohl to chytit od králiků ,nebo z trávy
jurasek
napsal(a):
zrovna přeléčíš i králika sulfacox se dávkuje 25ml na 1litr vody je u toho odměrka
Tak dneska byli jsme u veterináři. Veterinářka mi řekla, že neví co může být když má kokcidiozu. ale ona myslí si, že může být Hypovitaminózu C, protože u morčat často trpí. Mi dala probiotiku a vitamíny - mám dát Piště do ústy. Dneska dal jsem její trusy do laboratoře.
deaf lukas
napsal(a):
Tak dneska byli jsme u veterináři. Veterinářka mi řekla, že neví co může být když má kokcidiozu. ale ona myslí si, že může být Hypovitaminózu C, protože u morčat často trpí. Mi dala probiotiku a vitamíny - mám dát Piště do ústy. Dneska dal jsem její trusy do laboratoře.
Tak dneska zjistili, že Pišta nemá vnitřní parazité.
deaf lukas
napsal(a):
Já taky tomu nechápu, že může mít hypovitaminozu. O víkendu krmím králíkům i morčatům trávy, kdy jsem doma. Možná, že Pišta už je stará a proto pořebuje více vítamín C.
Tak Pišta stále žije a už přibírá.
Hodně jí krmím zelené krmení i trávy. Také jí lečím probiotikem a vitamíny. Lukáš