Jak bydlejí morčata v Americe

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2007 17:32

Při prouzdání na netu jsem našla jednu morčecí stránku s galerií jejich příbytků... No mrkněte se sami

23.9.2007 17:32

albona napsal(a):
Při prouzdání na netu jsem našla jednu morčecí stránku s galerií jejich příbytků... No mrkněte se sami

další

23.9.2007 17:45

albona napsal(a):

nedají se prosím tyto domečky někde zakoupit?

23.9.2007 17:57

albona napsal(a):
další

Je to nádhera. Ti si tam snad žijou lépe než my. U nás se to zakoupit nedá.

23.9.2007 18:03

andelaskoloudova napsal(a):
nedají se prosím tyto domečky někde zakoupit?

koupit se asi nedají nikde, ta holka psala, že si to vyrobila sama... přihodím ještě nějakou fotku, kdyby tu byli nějací kutilové

23.9.2007 18:07

albona napsal(a):
koupit se asi nedají nikde, ta holka psala, že si to vyrobila sama... přihodím ještě nějakou fotku, kdyby tu byli nějací kutilové

navíc, jako podestýlku málokdo používá klasické piliny a tak, morčata mají v kleci fleecové dečky

23.9.2007 20:24

albona napsal(a):

Kolik myslíte tak odhadem že by to bez nátěru jenom kostra, dvířka stálo?

25.9.2007 23:34

albona napsal(a):

další obrázek

29.10.2007 14:51

albona napsal(a):
další obrázek

Ahoj můžu se zeptat na tu stránku na web adresu?, ráda bych si to prohlédla z detailu a zkusila něco podobného udělat - manžel je truhlář. Klidně písni na mail : Lintith@seznam.cz Díky moc

1.11.2007 14:36

lintith napsal(a):
Ahoj můžu se zeptat na tu stránku na web adresu?, ráda bych si to prohlédla z detailu a zkusila něco podobného udělat - manžel je truhlář. Klidně písni na mail : Lintith@seznam.cz Díky moc

ahoj... jo klidne ti to poslu... je to fotogalerie nejake pani, ale ted zrovna nejsem doma a vubec nevim, jak se k tomu dostat... az budu doma, tak na to mrknu a poslu ti to na mail

4.11.2007 01:04

lintith napsal(a):

ahoj...takže je to ::: http://s29.photobucket.com/ albums/c298/jusitu/marsuille%20koti/ (je tam mezera)

30.10.2008 16:08
chimorin

XXX.XXX.143.250

albona napsal(a):

Podle mně je to pro morčata zbytečný přepych.Morče asi těžko ocení "dveře",bazénky a podobné nesmyslyMorčata jsou sice doméstikována ale toto je podle mne na nic .Pro stěstí morčat stačí vybudovat "obyčejně neobyčejnou"škřínovou klec jak můžeme vidět u mnoha chovatelských stanic.

1.11.2008 00:08
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

chimorin napsal(a):
Podle mně je to pro morčata zbytečný přepych.Morče asi těžko ocení "dveře",bazénky a podobné nesmyslyMorčata jsou sice doméstikována ale toto je podle mne na nic .Pro stěstí morčat stačí vybudovat "obyčejně neobyčejnou"škřínovou klec jak můžeme vidět u mnoha chovatelských stanic.

Normálně člověku dojde, že to není pro přepych morčat, ale pro potěšení oka člověka

1.11.2008 22:03
chimorin

XXX.XXX.143.250

andelaskoloudova napsal(a):
Normálně člověku dojde, že to není pro přepych morčat, ale pro potěšení oka člověka

Já nevím ale,příjde mi trochu morbidní "cpát"morčata do domečků pro panenky.
Chimorin
Hq tera(hq-tera.webnode.cz)

2.11.2008 18:50
albona

XXX.XXX.8.6

chimorin napsal(a):
Já nevím ale,příjde mi trochu morbidní "cpát"morčata do domečků pro panenky.
Chimorin
Hq tera(hq-tera.webnode.cz)

když on to není domeček pro panenky...
je to vyrobené speciálně pro morčata..... paní měla na stránkách i plánky a fotky jak to stavěli....

Přidejte reakci

Přidat smajlík