Při prouzdání na netu jsem našla jednu morčecí stránku s galerií jejich příbytků... No mrkněte se sami
albona
napsal(a):
Při prouzdání na netu jsem našla jednu morčecí stránku s galerií jejich příbytků... No mrkněte se sami
další
andelaskoloudova
napsal(a):
nedají se prosím tyto domečky někde zakoupit?
koupit se asi nedají nikde, ta holka psala, že si to vyrobila sama... přihodím ještě nějakou fotku, kdyby tu byli nějací kutilové
albona
napsal(a):
koupit se asi nedají nikde, ta holka psala, že si to vyrobila sama... přihodím ještě nějakou fotku, kdyby tu byli nějací kutilové
navíc, jako podestýlku málokdo používá klasické piliny a tak, morčata mají v kleci fleecové dečky
albona
napsal(a):
další obrázek
lintith
napsal(a):
Ahoj můžu se zeptat na tu stránku na web adresu?, ráda bych si to prohlédla z detailu a zkusila něco podobného udělat - manžel je truhlář. Klidně písni na mail : Lintith@seznam.cz Díky moc
ahoj... jo klidne ti to poslu... je to fotogalerie nejake pani, ale ted zrovna nejsem doma a vubec nevim, jak se k tomu dostat... az budu doma, tak na to mrknu a poslu ti to na mail
lintith
napsal(a):
Ahoj můžu se zeptat na tu stránku na web adresu?, ráda bych si to prohlédla z detailu a zkusila něco podobného udělat - manžel je truhlář. Klidně písni na mail : Lintith@seznam.cz Díky moc
ahoj...takže je to ::: http://s29.photobucket.com/ albums/c298/jusitu/marsuille%20koti/ (je tam mezera)
albona
napsal(a):
Podle mně je to pro morčata zbytečný přepych.Morče asi těžko ocení "dveře",bazénky a podobné nesmysly
Morčata jsou sice doméstikována ale toto je podle mne na nic .Pro stěstí morčat stačí vybudovat "obyčejně neobyčejnou"škřínovou klec jak můžeme vidět u mnoha chovatelských stanic.
chimorin
napsal(a):
Podle mně je to pro morčata zbytečný přepych.Morče asi těžko ocení "dveře",bazénky a podobné nesmysly
Morčata jsou sice doméstikována ale toto je podle mne na nic .Pro stěstí morčat stačí vybudovat "obyčejně neobyčejnou"škřínovou klec jak můžeme vidět u mnoha chovatelských stanic.
Normálně člověku dojde, že to není pro přepych morčat, ale pro potěšení oka člověka