Dneska jsem fotila potkany

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.12.2007 19:00

Ahoj, dneska jsem fotila ty svoje torpéda a podařily se mi úžasný fotky... tahle mě uplně sejmula, ksicht jeden ošklivej

23.12.2007 19:01

hekate napsal(a):
Ahoj, dneska jsem fotila ty svoje torpéda a podařily se mi úžasný fotky... tahle mě uplně sejmula, ksicht jeden ošklivej

nebo tohle

23.12.2007 19:02

hekate napsal(a):
nebo tohle

a takhle u nás probíhá denní péče o psa: samička Křupík

23.12.2007 19:03

hekate napsal(a):
a takhle u nás probíhá denní péče o psa: samička Křupík

a vylizovačka holubů Křupík... (ježiš já jsem tele, ta světlá je Cacao)

23.12.2007 19:38

hekate napsal(a):
a vylizovačka holubů Křupík... (ježiš já jsem tele, ta světlá je Cacao)

to je moje pardalka

24.12.2007 15:37

canis lupus napsal(a):
to je moje pardalka

Ta je krásná tak já ještě něco přihodim, ať se to hne: Cacao v hamaku

24.12.2007 15:38

hekate napsal(a):
Ta je krásná tak já ještě něco přihodim, ať se to hne: Cacao v hamaku

Kdo uteče vyhraje, aneb: ,,bachááá, pes!!´´

24.12.2007 15:40

hekate napsal(a):
Kdo uteče vyhraje, aneb: ,,bachááá, pes!!´´

,,ježiš uká... mňam... hm, dobrý...´´

24.12.2007 15:40

hekate napsal(a):
,,ježiš uká... mňam... hm, dobrý...´´

taky si koušou nehty

6.1.2008 12:50

hekate napsal(a):
taky si koušou nehty

Páni to s tím westíkem je...úžasný..Jak to děláš ? Já mám doma fenku westíka a ta by potkánky nejdarši zakousla .

6.1.2008 18:19

tynushka napsal(a):
Páni to s tím westíkem je...úžasný..Jak to děláš ? Já mám doma fenku westíka a ta by potkánky nejdarši zakousla .

Co to tady žblemcám, vžyť ty víš že mám doma fenku westíka ...

7.1.2008 14:04

tynushka napsal(a):
Co to tady žblemcám, vžyť ty víš že mám doma fenku westíka ...

Ahoj Týnko

prosimtě to je uplně jednoduchý, mam malou dost vypérovanou a poslouchá, takže když jí řeknu, že nesmí, tak sice řve jak tur (kňourá, nemůžu jí třeba nechat na chodbě) a furt k nim strká čumák, ale nekousne je Největší prča bylo, když jsem si s přítelem povídala o Aymee a řikam: ,,..... No a dneska dostala ty kočičí granule...¨ Hele, ta vylítla a začala hledat kočičku, mamlas Terka

8.1.2008 11:26

hekate napsal(a):
Ahoj Týnko

prosimtě to je uplně jednoduchý, mam malou dost vypérovanou a poslouchá, takže když jí řeknu, že nesmí, tak sice řve jak tur (kňourá, nemůžu jí třeba nechat na chodbě) a furt k nim strká čumák, ale nekousne je Největší prča bylo, když jsem si s přítelem povídala o Aymee a řikam: ,,..... No a dneska dostala ty kočičí granule...¨ Hele, ta vylítla a začala hledat kočičku, mamlas Terka

Tak to je hezký..No ta naše moc neposlouchá ona když byla malá tak já yla taky malá nerozumná holka a žil u nás ještě fotr..Nom a on ji hrozně rozmazloval a blbnul jí takový to.."Jessie, sedni" Jessie si lehla a ona "hodná holka" víš co onapak zjistila že si z nás může dělat prdel..Teď už je to lepší ale přeci jen je to teriér a vynikající užto nebude niky ..

8.1.2008 16:21

tynushka napsal(a):
Tak to je hezký..No ta naše moc neposlouchá ona když byla malá tak já yla taky malá nerozumná holka a žil u nás ještě fotr..Nom a on ji hrozně rozmazloval a blbnul jí takový to.."Jessie, sedni" Jessie si lehla a ona "hodná holka" víš co onapak zjistila že si z nás může dělat prdel..Teď už je to lepší ale přeci jen je to teriér a vynikající užto nebude niky ..

No jasně... ono je těch pár prvních měsíců rozhodujících... Já jsem vzala mrňavou hned druhej den ven a na piškotech jsem jí vychovala skoro k dokonalosti. Až na to, že jakmile otevřu vrátka, je venku... Sice na mě počká u auta, to jo, ale jakmile jde okolo pes, tak je schopná mi přelítnout i silnici, tele jedno.

8.1.2008 19:10

hekate napsal(a):
No jasně... ono je těch pár prvních měsíců rozhodujících... Já jsem vzala mrňavou hned druhej den ven a na piškotech jsem jí vychovala skoro k dokonalosti. Až na to, že jakmile otevřu vrátka, je venku... Sice na mě počká u auta, to jo, ale jakmile jde okolo pes, tak je schopná mi přelítnout i silnici, tele jedno.

No jo, oni jsou westíci takový telátka..V tý čepici vypadá skvěle

8.1.2008 22:19

tynushka napsal(a):
No jo, oni jsou westíci takový telátka..V tý čepici vypadá skvěle

Dík :) potřebovala by oškubat, ale nějak nejsou finance a já jí vždycky zprznim ještě víc, tak si bude muset děvče počkat... pošlu ti zarostlýho hnusáka, tady je:

8.1.2008 23:10

hekate napsal(a):
Dík :) potřebovala by oškubat, ale nějak nejsou finance a já jí vždycky zprznim ještě víc, tak si bude muset děvče počkat... pošlu ti zarostlýho hnusáka, tady je:

Není to zas tak hrozný...My jsme jednou vypadaly úplně šíleně..Radši nebudu zveřejňovat foto, ještě by to vypadalo jako týrání zvířat..Hele, nepřesuneme diskuzi do Westíků .. ?

9.1.2008 20:47

tynushka napsal(a):
Není to zas tak hrozný...My jsme jednou vypadaly úplně šíleně..Radši nebudu zveřejňovat foto, ještě by to vypadalo jako týrání zvířat..Hele, nepřesuneme diskuzi do Westíků .. ?

myslim, že by to nemuselo bejt špatný, i když tady se to aspoň aktualizuje...

9.1.2008 21:52

hekate napsal(a):
myslim, že by to nemuselo bejt špatný, i když tady se to aspoň aktualizuje...

No..Já jdu vytáhnout Westíky na začátek, tak budeme pokračovat tam, ať nejsme OD ..

Přidejte reakci

Přidat smajlík