Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2008 14:13

Uvolnila se mi jedna nádrž , do které bych si ráda pořídila ještě něco drobného. Ale chci poradit jaký druh se do tak velké nádrže vejde a netrpí. Jsou to rozměry cca 50 x 35 cm, sklo, takže vhodné i pro hrabavé druhy. Mám už doma z téhle drobotiny pískomily hedvábné, takže nejsem začátečník, co by nevěděl jak se o zvířátka starat. Ale druhů se mi prostě líbí víc a chci se rozhodnout hlavně tak, aby zvířátko (nebo zvířátka) netrpěla nedostatkem místa.

Předem díky za slušné rady a názory !

9.3.2008 14:15

zirrael napsal(a):
Uvolnila se mi jedna nádrž , do které bych si ráda pořídila ještě něco drobného. Ale chci poradit jaký druh se do tak velké nádrže vejde a netrpí. Jsou to rozměry cca 50 x 35 cm, sklo, takže vhodné i pro hrabavé druhy. Mám už doma z téhle drobotiny pískomily hedvábné, takže nejsem začátečník, co by nevěděl jak se o zvířátka starat. Ale druhů se mi prostě líbí víc a chci se rozhodnout hlavně tak, aby zvířátko (nebo zvířátka) netrpěla nedostatkem místa.

Jen ještě dodám, že nemám v plánu chov, ale rádabych třeba dva jedince stejného pohlaví, aby se sám jeden nenudil.

9.3.2008 18:11

zirrael napsal(a):

no určitě by v takovém prostoru šlo chovat ledasco :) já mít takové volné tak do někoho dám křečíky roborowského .. jsou zábavní na pozorování a v takovém prostoru by šlo vytvořit hodně zajímavých prolézaček a skrýší takže by byli určitě velmi spokojení
Hanka

9.3.2008 18:37

zirrael napsal(a):

Nebo myšky drobné, minimyšky africké... myšice malooké...nějaké bodlinatky...možností mnoho
Lenka

9.3.2008 20:51

myszoo napsal(a):
Nebo myšky drobné, minimyšky africké... myšice malooké...nějaké bodlinatky...možností mnoho
Lenka

Právě v tom to je, možností mnoho a mně se líbí všechny, takže si nějak stále nemůžu vybrat
Za návrhy moc děkuji ! Ještě mám doplňující otázku, jak jsou na tom zde navrhovaná zvířátka s náročností na péči ? Jde mi o to, že té "havěti" doma už docela mám, tak aby mně nevystěhovali Aspoň rámcově - teď například co mám pískomily, tak ti vůbec nesmrdí, tak jim stačí čistit klec jen třeba 1x za 3 týdny, ale předtím jsem měla králíka a ten se musel čistit denně, jinak to byl smrádek, jak v pavilónu opic

9.3.2008 21:08

zirrael napsal(a):
Právě v tom to je, možností mnoho a mně se líbí všechny, takže si nějak stále nemůžu vybrat
Za návrhy moc děkuji ! Ještě mám doplňující otázku, jak jsou na tom zde navrhovaná zvířátka s náročností na péči ? Jde mi o to, že té "havěti" doma už docela mám, tak aby mně nevystěhovali Aspoň rámcově - teď například co mám pískomily, tak ti vůbec nesmrdí, tak jim stačí čistit klec jen třeba 1x za 3 týdny, ale předtím jsem měla králíka a ten se musel čistit denně, jinak to byl smrádek, jak v pavilónu opic

jj roboráčci jsou na "údržbu" podobní jako pískomilové..

9.3.2008 23:48

navel napsal(a):
jj roboráčci jsou na "údržbu" podobní jako pískomilové..

mě ještě napadly pestrušky

10.3.2008 19:32

zirrael napsal(a):

V podstatě žádné z navrhovaných zvířat nezapáchá. Přidávám se k názoru, že na náročnost údržby jsou srovnatelná s pískomily. Přeji šťastnou ruku při výběru!
Lenka

11.3.2008 10:35

myszoo napsal(a):
V podstatě žádné z navrhovaných zvířat nezapáchá. Přidávám se k názoru, že na náročnost údržby jsou srovnatelná s pískomily. Přeji šťastnou ruku při výběru!
Lenka

Tak koukám že roboráčci mají nejvíc hlasů Něco jsem si o nich početla a zjistila, a asi nakonec půjdu do nich. Vypadají moc sympaticky Ono bude nakonec stejně záležet na momentální nabídce a možnostech, ale ti roboráčci vypadají jako dobrý nápad, tak budu směřovat k nim.

Všem moc děkuji za rady a názory, moc jste mi pomohli !

8.3.2023 01:39
Soka

XXX.XXX.52.252

Plšík Africký

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.3.2023 07:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Soka napsal(a):
Plšík Africký

...po 15 letech je již problém jistě vyřešen...

Přidejte reakci

Přidat smajlík