Křečík roborowského

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2008 21:06

Prosím majitele a chovatele těchto křeččích skřítečků aby se podělili o fotečky a zkušenosti
Já začnu :)
Hanka
http://krecci.navel-rat.eu

17.4.2008 21:07

navel napsal(a):
Prosím majitele a chovatele těchto křeččích skřítečků aby se podělili o fotečky a zkušenosti
Hanka

a naše raritka

17.4.2008 21:10

navel napsal(a):
a naše raritka

a bydlení

17.4.2008 21:13

navel napsal(a):
a bydlení

jedná se o velmi přátelský druh

28.4.2008 21:36

navel napsal(a):
Hanka

nikdo nemá roboráčky? :(
nevadí.. vystačím si sama
dneska jsem odstavovala vrh, kde se nám narodilo i jedno světlé mimčo - holčička . Na fotkách je s normálně zbarveným sourozencem

28.4.2008 21:37

navel napsal(a):
nikdo nemá roboráčky? :(
nevadí.. vystačím si sama
dneska jsem odstavovala vrh, kde se nám narodilo i jedno světlé mimčo - holčička . Na fotkách je s normálně zbarveným sourozencem

a ještě jedna

29.4.2008 19:15

navel napsal(a):
a ještě jedna

Jsou krásný, taky jsem je mívala, ale už si to moc nepamatuju. Jaký jsou povahově, koušou? Je to asi blbá otázka, ale měla jsem džungary a kousali všichni do jednoho. Terka

29.4.2008 19:43

hekate napsal(a):
Jsou krásný, taky jsem je mívala, ale už si to moc nepamatuju. Jaký jsou povahově, koušou? Je to asi blbá otázka, ale měla jsem džungary a kousali všichni do jednoho. Terka

A jak je to s odchovem? Když jsem je kupovala, bylo mi řečeno, že odchov je prakticky nemožný...

29.4.2008 20:59

hekate napsal(a):

ještě jsem nenarazila na roboráčka co by kousnul .. s džungary ani campbelly se rozhodně srovnávat nedají.

29.4.2008 21:00

hekate napsal(a):
A jak je to s odchovem? Když jsem je kupovala, bylo mi řečeno, že odchov je prakticky nemožný...

odchov určitě možný je zrovna včera se nám narodilo 5 mimin ( náš rekord je zatím 7 prcků v jednom vrhu)

30.4.2008 13:01

hekate napsal(a):

No teda, já mám džungary a jsou to mazlíci do jednoho a nekoušou to se jich musím tedy zastat.

1.5.2008 11:25

conty napsal(a):
No teda, já mám džungary a jsou to mazlíci do jednoho a nekoušou to se jich musím tedy zastat.

jasně.. protože se jim hodně věnuješ předpokládám .. ochočit samozřejmě jdou, ale pokud si pořídíš džungary a roboráky a budeš je brát do ruky třeba jen při čištění, tak džungarové tě sežerou a roboráci se nechají v pohodě chytit a pohladit :) a to je ten rozdíl mezi těmito druhy.

1.5.2008 12:21

navel napsal(a):
Hanka

Uvažuji o koupi roboráčka. Otázku, kterou řeším je, jestli pořídit jednoho nebo dva. Nechci chovat, ale chci ho jen jako mazlíka.
A chováte své roboráčky v klecích? Chovám morčata a tam se mi nejlépe osvědčili různé plastové boxy. Ale plastový box o výšce 17 cm je asi pro křečíka nevhodný, že?
A poslední otázka - neznáte nějakého chovatele roboráčků v okolí Jablonce, Liberce, Turnova atd.? Děkuji

1.5.2008 13:55

zuzina napsal(a):
Uvažuji o koupi roboráčka. Otázku, kterou řeším je, jestli pořídit jednoho nebo dva. Nechci chovat, ale chci ho jen jako mazlíka.
A chováte své roboráčky v klecích? Chovám morčata a tam se mi nejlépe osvědčili různé plastové boxy. Ale plastový box o výšce 17 cm je asi pro křečíka nevhodný, že?
A poslední otázka - neznáte nějakého chovatele roboráčků v okolí Jablonce, Liberce, Turnova atd.? Děkuji

já chovám roboráčky v plastových boxech, oni moc nešplhají, uvítají spíše větší plochu dna, proto pro ně klece nejsou moc vhodné.
17cm je málo, chce to vyšší, abyste do něj mohla dát domek apod.
Tak to bohužel neznám.

1.5.2008 14:33

navel napsal(a):
já chovám roboráčky v plastových boxech, oni moc nešplhají, uvítají spíše větší plochu dna, proto pro ně klece nejsou moc vhodné.
17cm je málo, chce to vyšší, abyste do něj mohla dát domek apod.
Tak to bohužel neznám.

Mockrát děkuji za odpověď. Zrovna jsem koukala na klece, jestli by jim udělala radost nějaká vyšší. Takže se spíše budu orientovat na něco prostornějšího než vyššího.

3.5.2008 19:51

navel napsal(a):
jasně.. protože se jim hodně věnuješ předpokládám .. ochočit samozřejmě jdou, ale pokud si pořídíš džungary a roboráky a budeš je brát do ruky třeba jen při čištění, tak džungarové tě sežerou a roboráci se nechají v pohodě chytit a pohladit :) a to je ten rozdíl mezi těmito druhy.

Nevím,jací jsou roboráci,ale moji džungaři jsou bezva.Je fakt,že 2samičky nic moc.Pokud je pár,chovají se k sobě dobře.A mě ještě nekousl ani jeden.Když dám ruku do klece nebo akvárka,tak po mě hned šplhají a choděj po dvou.Je s nimi sranda a ti prckové jsou úžasní,ale to asi všechna mláďátka...

Přidejte reakci

Přidat smajlík