Srovnání 56 e-shopů s potřebami pro hlodavce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2008 16:03

Chtěla bych upozornit na čerstvě zaktualizované jsem srovnání 56 e-shopů se sortimentem pro hlodavce - cenové, podle možnosti osobního odběru, možnosti dodání zdarma atd.
www.jitka.czweb.org/eshopy2.html
Podívejte se, najděte si pro Vás nejvhodnější e-shop, piště mi připomínky, nápady na vylepšení.. A pokud si dáte stránky do odkazů, budu jen ráda.. stálo mě to dost práce, tak ať se to dostane k co nejvíce lidem.. věřím, že Vám to může pomoct ušetřit dost peněz.. rozdíly bývají v desítkách korun i u zboží do 100Kč..
Případně se můžete podívat i na část stránek věnovanou mým potkanům :)

26.6.2008 16:26
deaf lukas

XXX.XXX.235.19

nefertity napsal(a):
Chtěla bych upozornit na čerstvě zaktualizované jsem srovnání 56 e-shopů se sortimentem pro hlodavce - cenové, podle možnosti osobního odběru, možnosti dodání zdarma atd.
www.jitka.czweb.org/eshopy2.html
Podívejte se, najděte si pro Vás nejvhodnější e-shop, piště mi připomínky, nápady na vylepšení.. A pokud si dáte stránky do odkazů, budu jen ráda.. stálo mě to dost práce, tak ať se to dostane k co nejvíce lidem.. věřím, že Vám to může pomoct ušetřit dost peněz.. rozdíly bývají v desítkách korun i u zboží do 100Kč..
Případně se můžete podívat i na část stránek věnovanou mým potkanům :)

To je super, že máš tu tabulku... Teď nemohu soustředit, ale snad příště až budu mít čas Moc díky! Jo, minishop.kralici.cz jsem fakt spokojeny

4.7.2008 08:40
nefertity

XXX.XXX.202.79

deaf lukas napsal(a):
To je super, že máš tu tabulku... Teď nemohu soustředit, ale snad příště až budu mít čas Moc díky! Jo, minishop.kralici.cz jsem fakt spokojeny

Děkuju Snad je to dost kompletní a může to pomoct, ty cenové rozdíly nejsou vůbec zanedbatelné a dodání zdarma se může taky hodně vyplatit

Přidejte reakci

Přidat smajlík