Bracha toci filmy a koupil mysku ze ji potrebuje pro jednu scenu..... samozremne ji dones domu a ani mi to nerekl takze jsem se nemohla pripravit
a je to moje prvni myska tak se chci zeptat jak se o ni starat......mela uz jsem sice krecka ale nevim jestli se o ni starat stejne.....poradte jak se o ni starat a co potrebuje nebo co ma rada.....
sylvusa
napsal(a):
Bracha toci filmy a koupil mysku ze ji potrebuje pro jednu scenu..... samozremne ji dones domu a ani mi to nerekl takze jsem se nemohla pripravit
a je to moje prvni myska tak se chci zeptat jak se o ni starat......mela uz jsem sice krecka ale nevim jestli se o ni starat stejne.....poradte jak se o ni starat a co potrebuje nebo co ma rada.....
sylvusa
napsal(a):
jeste se chci zeptat jak naucit mysku pit z napajecky ....ma pod ni jeste misku s vodou. taky mi uz utekla tak nevim jestli ji mam dat raci do akvarka ale nevim jestli by nebyla schopna vylezt po stenach akvarka a utect ....
Dej ji do plastboxu nebo akvárka přikrytýho pletivem. Nic jí neuč, ona na to příjde, misku dej pryč a sleduj úbytek vody...