Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2008 18:41
klafus

XXX.XXX.248.132

jak jsem již napsala ve vedlejší rubrice "Památka" zemřelo mi morčátko a její spolubydlící te´d sedí sama smutně v koutě a truchlí pro Ťuldě jako my všichni.Jenže život jde dál a smrt je jen poslední zastávkou na naší cestě a jednou budem muset vystoupit všichni. A tak chci pořídit Lilince nového spolubydlícího.
Mé požadavky:
-ZDRAVÁ!mladá samička
-aktivní, nebázlivá, ale né agresivní!
-velké oči, né příliš špičatý čumák!
- na barvě moc nezáleží, ale né tmavou či béžovo-černou(na tu kombinaci sem "alergická"!)
-pokud možno v okolí Hradce Králové

Všechny nabídky prosím nasílejte na mail: klafus@tiscali.cz
Děkuji!

22.9.2008 20:37
markemic

XXX.XXX.144.74

klafus napsal(a):
jak jsem již napsala ve vedlejší rubrice "Památka" zemřelo mi morčátko a její spolubydlící te´d sedí sama smutně v koutě a truchlí pro Ťuldě jako my všichni.Jenže život jde dál a smrt je jen poslední zastávkou na naší cestě a jednou budem muset vystoupit všichni. A tak chci pořídit Lilince nového spolubydlícího.
Mé požadavky:
-ZDRAVÁ!mladá samička
- na barvě moc nezáleží, ale né tmavou či béžovo-černou(na tu kombinaci sem "alergická"!)

Děkuji!

Přeju hodně štěstí v hledání,ať najdete tu pravou kamarádku a společnici..!

23.9.2008 20:18
klafus

XXX.XXX.248.132

markemic napsal(a):
Přeju hodně štěstí v hledání,ať najdete tu pravou kamarádku a společnici..!

Děkuju moc, Markét, snad co nejdřív najdu nějakou maldou slečnu :-) A mě rozhodně nevykej, šak se "známe" z końské rubriky- pracantky

26.9.2008 16:40
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

klafus napsal(a):
Mé požadavky:
-ZDRAVÁ!mladá samička

Děkuji!

Jukněte sem >> dvurobora.wbs.cz :)).

8.10.2008 20:51
klafus

XXX.XXX.248.112

klafus napsal(a):
Děkuju moc, Markét, snad co nejdřív najdu nějakou maldou slečnu :-) A mě rozhodně nevykej, šak se "známe" z końské rubriky- pracantky

Tak kamarád se už našel

9.10.2008 10:21
markemic

XXX.XXX.84.176

klafus napsal(a):
Tak kamarád se už našel

Ježiš,to je držtik mrňavejCo na ní říká velká morčice?Je z ní pěkně vykulená co?Je fakt krásná!Víc fotek!

9.10.2008 15:21
klafus

XXX.XXX.248.112

markemic napsal(a):
Ježiš,to je držtik mrňavejCo na ní říká velká morčice?Je z ní pěkně vykulená co?Je fakt krásná!Víc fotek!

Markét, to počkej až ji vyfotim s Lilinou, vedle ní Lili vypadá jak kapybara No fotek ví....zatím mám jen 2...foty mi vypověděl na chvíli službu, lae jak bude zase ready, tak budu fotit jak o život. :-)

9.10.2008 15:22
klafus

XXX.XXX.248.112

klafus napsal(a):
Markét, to počkej až ji vyfotim s Lilinou, vedle ní Lili vypadá jak kapybara No fotek ví....zatím mám jen 2...foty mi vypověděl na chvíli službu, lae jak bude zase ready, tak budu fotit jak o život. :-)

A vypadá to, že se ujme jméno Chilli (čili) abych na ní mohla volat "či či"

9.10.2008 16:02
markemic

XXX.XXX.84.176

klafus napsal(a):

No je fakt úžasná a to jméno se na ní hodíJenom to pomačkatJak správně vykuleně čumí

9.10.2008 21:53
klafus

XXX.XXX.248.112

markemic napsal(a):
No je fakt úžasná a to jméno se na ní hodíJenom to pomačkatJak správně vykuleně čumí

Tyjo Markét, nedělej mi v tom bordel já nevím kam mám psát.tak koukám, že na střídačku píšu sem a ještě do "Jen tak ze života" ... ale asi se "odstěhuju tam"

Přidejte reakci

Přidat smajlík