Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2008 20:07
xanty

XXX.XXX.239.237

Ahoj holky byla jsem ted delsi dobu pryc a kdyz jsem se vratila tak moje morcisko ma uplne vylisane kusy na kuzi a na zadech 2 krvave jakoby rozskrabane fleky. Navic ma natekla varlata... a nevim z ceho...je mozna ze je to kvuli tomu ze prochladl kdyz ho mela amaradka ktera ho hlidala na zemi??? dekuji za radu,....

2.11.2008 20:18
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

xanty napsal(a):
Ahoj holky byla jsem ted delsi dobu pryc a kdyz jsem se vratila tak moje morcisko ma uplne vylisane kusy na kuzi a na zadech 2 krvave jakoby rozskrabane fleky. Navic ma natekla varlata... a nevim z ceho...je mozna ze je to kvuli tomu ze prochladl kdyz ho mela amaradka ktera ho hlidala na zemi??? dekuji za radu,....

Prosím, neptejte se tu na VETERINÁRNÍ problémy. Kuš za vetem.

2.11.2008 23:36
xanty

XXX.XXX.239.237

andelaskoloudova napsal(a):
Prosím, neptejte se tu na VETERINÁRNÍ problémy. Kuš za vetem.

¨jste ze pujdu ale chtela jsem se zeptat jen jesi s tim nekdo nema zkusenost vidim ze jste tu opravdu prijemni a radyochotni!!!!

3.11.2008 11:27
jurasek

XXX.XXX.112.250

xanty napsal(a):
¨jste ze pujdu ale chtela jsem se zeptat jen jesi s tim nekdo nema zkusenost vidim ze jste tu opravdu prijemni a radyochotni!!!!

ostříkat proti vnějším parazitům,poranění právě vznikají z toho že ho to děsně svědí tak se rozdrbe až do krve

3.11.2008 12:47
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

xanty napsal(a):

Ráda poradím s věcmi, které nejsou důležité. Ale pokud zvíře nevidím, prostě nemohu dát veterinární radu, to snad chápete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík