Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2008 15:24
kaya

XXX.XXX.1.238

Můžete ukázat nějaké průlezky a jiné zábavy pro morčata? Děkuji.

3.12.2008 21:11
kaya

XXX.XXX.1.238

kaya napsal(a):

Nikdo nic?

4.12.2008 14:43
markemic

XXX.XXX.84.176

kaya napsal(a):

No já taky číhám,kdo co poradí,podělí se...Moje morčata jsou schopný tak akorát vyskočit na domek,nic jinýho je nezajímá

4.12.2008 18:44
kaya

XXX.XXX.1.238

markemic napsal(a):
No já taky číhám,kdo co poradí,podělí se...Moje morčata jsou schopný tak akorát vyskočit na domek,nic jinýho je nezajímá

My máme velkou klec a je taková prázdná, a aby se prcek nenudil tak bych mu tam ráda vyrobila nějakou zábavu. A čekám a čekám a čekám......

4.12.2008 22:52
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

kaya napsal(a):
My máme velkou klec a je taková prázdná, a aby se prcek nenudil tak bych mu tam ráda vyrobila nějakou zábavu. A čekám a čekám a čekám......

Zdravím :)
fotkou se teda nepochlubím, ale naspoň písnu. Zkoušela jsem dát morčíkům prolézací trubky z umaratu a z role od koberce, moc se jim to líbilo, ale jednak je využívali víceméně jen ke spánku, jednak došlo (po letech používání ovšem) k jednomu ošklivému úrazu, takže jsem je odebrala. Nechala jsem jim na lezení pár větších kamenů, taky se tím docela zabaví a navíc si obrušují drápky. Žádnou jinou zábavu (zkoušela jsem houpací "postýlky", jak se dělají pro králíky, domečer s rampou, aby se dalo na střechu...) nevyužívají, ale možná mám jen moc líná morčata. když je pustím po pokoji, taky akorát hledí prozkoumat, kam by se dalo zalézt a dát si dvacet. Jedinou větší aktivitu jeví venku na pastvě (velmi aktivní zdrhání z ohrádky), ale na zimu mají smůlu.

5.12.2008 17:45
markemic

XXX.XXX.84.176

zelvickahanka napsal(a):
Zdravím :)
fotkou se teda nepochlubím, ale naspoň písnu. Zkoušela jsem dát morčíkům prolézací trubky z umaratu a z role od koberce, moc se jim to líbilo, ale jednak je využívali víceméně jen ke spánku, jednak došlo (po letech používání ovšem) k jednomu ošklivému úrazu, takže jsem je odebrala. Nechala jsem jim na lezení pár větších kamenů, taky se tím docela zabaví a navíc si obrušují drápky. Žádnou jinou zábavu (zkoušela jsem houpací "postýlky", jak se dělají pro králíky, domečer s rampou, aby se dalo na střechu...) nevyužívají, ale možná mám jen moc líná morčata. když je pustím po pokoji, taky akorát hledí prozkoumat, kam by se dalo zalézt a dát si dvacet. Jedinou větší aktivitu jeví venku na pastvě (velmi aktivní zdrhání z ohrádky), ale na zimu mají smůlu.

No jo morčata budou v tomhle všechna asi dosti podobná...aspoň jste mi vnukla nápad ,dám jim tam nějaký pěkný kámen,aby obrušovali a nemuseli jsme pořád stříhat

2.1.2009 18:44
klafus

XXX.XXX.248.132

kaya napsal(a):

Tak já letos úplně obnovila chov, protože sem měla problémy se seznamováním a tak mám 2 malé slečny.A obě srší energií a mládím a bez hraček a zábavy by asi moc nedováděly Na videu uvidíte, že téměř cokoli postačí jako hračka :-)Samozřejmě vše musí být dobře postavené nebo zapřené, aby to na morčátka nespadlo, nebo jinak neublížilo!
Natočila jsem je při jejich každodenní aktivitě:
http://www.stream.cz /video/9/209129-mladi-vpred-metaxa-a-chilli
(mezera za cz )

2.1.2009 18:45
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Tak já letos úplně obnovila chov, protože sem měla problémy se seznamováním a tak mám 2 malé slečny.A obě srší energií a mládím a bez hraček a zábavy by asi moc nedováděly Na videu uvidíte, že téměř cokoli postačí jako hračka :-)Samozřejmě vše musí být dobře postavené nebo zapřené, aby to na morčátka nespadlo, nebo jinak neublížilo!
Natočila jsem je při jejich každodenní aktivitě:
http://www.stream.cz /video/9/209129-mladi-vpred-metaxa-a-chilli
(mezera za cz )

Jsou někdy až až aktivní

2.1.2009 18:46
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Jsou někdy až až aktivní

Ale to neznamená, že neumí odpočívat

2.1.2009 18:47
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Ale to neznamená, že neumí odpočívat

Naopak po pořádném běhání je nutný pořádný odpočinek

4.1.2009 10:49
klafus

XXX.XXX.248.132

No jo tak je ještě hřeje mládí, ale když jim budu udržovat linii a nevypasu je do kuliček, tak by jim to třeba mohlo vydržet až do důchodu.
No sem na ně zvědavá, až je půstím do trávy, to budou zřejmě mety

Přidejte reakci

Přidat smajlík