russli

XXX.XXX.15.130
conty
napsal(a):
-prosím ozve se mi někdo,kdo chová džungary.Chtěla bych samečka,ale pokud možno černého nebo krémového,příp.bílého s nějakými znaky.Nejlépe na trase Třebíč-Brno.Mám modré a aguti samičky a oba samci mi uhynuli.Díky za odpověd.
Dobry den přitelkyně chova džungary ma bile a přirodni, rada vam samečka necha a vymněni ho za samičku klidně aš budete mit mlade, ona totiž ted žadne taky nema ale je v očekavani, kdyš ste je schaněla toho 20.2 tak měla mlade ale ty uš prodala, neměli jsme přistup na internet jinak bysme se vam ozvali a rada by vyděla vaše křečiky je s Třebiče a ja z Kralic nad Oslavou
russli
napsal(a):
Dobry den přitelkyně chova džungary ma bile a přirodni, rada vam samečka necha a vymněni ho za samičku klidně aš budete mit mlade, ona totiž ted žadne taky nema ale je v očekavani, kdyš ste je schaněla toho 20.2 tak měla mlade ale ty uš prodala, neměli jsme přistup na internet jinak bysme se vam ozvali a rada by vyděla vaše křečiky je s Třebiče a ja z Kralic nad Oslavou
Díky za nabídku,ale mám slíbeného bílého samečka k zapůjčení na krytí.Pokud by jste měli černého,tak toho bych odkoupila...