Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2009 11:43
kobliha21

XXX.XXX.70.58

Dobrý den.
Jelikož bydlíme v bytovce, kde je nesnesitelně suchý vzduch, chtěla bych si pořídat zvlhčovač vzduchu. Většina dostupných (hlavně cenově) jsou ultrazvukové. Byl by v pokoji, kde mám zvířata - papouška, potkana atd. Nemáte někdo zkušenosti, jestli ten ultrazvuk jim nebude vadit? Moc děkuju za odpovědi

14.10.2009 14:53
zelvickahanka

XXX.XXX.204.195

kobliha21 napsal(a):
Dobrý den.
Jelikož bydlíme v bytovce, kde je nesnesitelně suchý vzduch, chtěla bych si pořídat zvlhčovač vzduchu. Většina dostupných (hlavně cenově) jsou ultrazvukové. Byl by v pokoji, kde mám zvířata - papouška, potkana atd. Nemáte někdo zkušenosti, jestli ten ultrazvuk jim nebude vadit? Moc děkuju za odpovědi

Nebylo by jednodušší dát mokré prostěradlo na topení?

14.10.2009 15:04
kobliha21

XXX.XXX.70.58

zelvickahanka napsal(a):
Nebylo by jednodušší dát mokré prostěradlo na topení?

Bylo, to jsem dělala doteď, ale to zvlhčí dost málo a navíc v zimě je to pak strašná ztráta tepla při topení. Proto řeším ten zvlhčovač

14.10.2009 15:08
kobliha21

XXX.XXX.70.58

kobliha21 napsal(a):
Bylo, to jsem dělala doteď, ale to zvlhčí dost málo a navíc v zimě je to pak strašná ztráta tepla při topení. Proto řeším ten zvlhčovač

Navíc jsme doma alergici, tak jsem chtěla takovéto dva v jednom - zvlhčovač + čistička, kterou mi dost lidí doporučilo kvůli těm alergiím

14.10.2009 15:53
kobliha21

XXX.XXX.70.58

kobliha21 napsal(a):
Dobrý den.

Tak 2,4 MHz fakt neuslyší, takže je to nakonec OK

Přidejte reakci

Přidat smajlík