Zdravím, tady se pochlubím naší 7mi měsíční samičkou, syn si jí pojmenoval Sobíková
aldator
napsal(a):
Zdravím, tady se pochlubím naší 7mi měsíční samičkou, syn si jí pojmenoval Sobíková
mají se se synem rádi a Sobíková přijde na zavolání, jinak se může po bytě pohybovat neomezeně, nikdy neudělá loužičku a ani bobek jinde, než v bedýnce s podestýlkou
a to se naučila úplně sama
aldator
napsal(a):
mají se se synem rádi a Sobíková přijde na zavolání, jinak se může po bytě pohybovat neomezeně, nikdy neudělá loužičku a ani bobek jinde, než v bedýnce s podestýlkou
a to se naučila úplně sama
Jééé, morče přijde na zavolání? Moje morčátka mi prdnou Ale mám ho moc rád
Sobíková je šikovnější než moje!
aldator
napsal(a):
Tak já se přidám - můj miláček Kyrka. Na jméno sice neposlouchá, ale umí dělat nádherná miminka :)
zelvickahanka
napsal(a):
Tak já se přidám - můj miláček Kyrka. Na jméno sice neposlouchá, ale umí dělat nádherná miminka :)
teď s ním žije tale samička - Cissy, je to velký mazel (poctivých 1250g mazlivosti) :)
deaf lukas
napsal(a):
Ach jo, jsou krasni, prave nemam teddika :-(
Přidávam pár fotek
aldator
napsal(a):
Dovolila bych si sem dát inzerát na nákup
Koupím mlaďátko US TEDDY, samičku, na barvě nezáleží, jen s tmavým okem, 100% zdravou a na mazlíka. Jen z Prachaticka, dojedu... díky za nabídky
sam-hawkins@seznam.cz