Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2010 20:53
blondys

XXX.XXX.48.25

ahoj všichni,nedá mi to,abych se nepochlubila,jako krásu sme samoručně vyrobili s přítelem pro osmáčka....dalo to sice hrozný práce,ale o to víc sem ráda,že se takhle povedla a že tam Šulda řádí i přes svůj pokročilejší věk....tak mě kdyžtak omluvte,že to tady takhle prezentuju,ale sem z toho fakt nadšená
foceno mobilem,když tam Šulda byl prvně....schválně,jestli ho tam někdo najde

17.1.2010 20:29
pseudoparazit

XXX.XXX.85.229

blondys napsal(a):
ahoj všichni,nedá mi to,abych se nepochlubila,jako krásu sme samoručně vyrobili s přítelem pro osmáčka....dalo to sice hrozný práce,ale o to víc sem ráda,že se takhle povedla a že tam Šulda řádí i přes svůj pokročilejší věk....tak mě kdyžtak omluvte,že to tady takhle prezentuju,ale sem z toho fakt nadšená
foceno mobilem,když tam Šulda byl prvně....schválně,jestli ho tam někdo najde

vidim ho, sedi na te vetvi a to je tam sam? neni to skoda?

18.1.2010 08:18
blondys

XXX.XXX.48.25

pseudoparazit napsal(a):
vidim ho, sedi na te vetvi a to je tam sam? neni to skoda?

škoda to určitě je...dostala sem ho k narozkám,kdy sem o nich nevěděla zhola nic...pořád sem bydlela u rodičů,který mi dovolili malou klec div na něj...když sem se odstěhovala,byly mu 4 a na osmáčích stránkách mi řekli,že v tomhle věku už by kamaráda nemusel vzít,akorát by se trápil...vyslechla sem si několik názorů a rozhodla se,že už ho takhle necháme...ale myslím,že se mu věnujem dost a dost...sem ted doma a on je se mnou pořád i při vaření pomáhá

19.1.2010 05:38
jurasek

XXX.XXX.112.250

blondys napsal(a):
škoda to určitě je...dostala sem ho k narozkám,kdy sem o nich nevěděla zhola nic...pořád sem bydlela u rodičů,který mi dovolili malou klec div na něj...když sem se odstěhovala,byly mu 4 a na osmáčích stránkách mi řekli,že v tomhle věku už by kamaráda nemusel vzít,akorát by se trápil...vyslechla sem si několik názorů a rozhodla se,že už ho takhle necháme...ale myslím,že se mu věnujem dost a dost...sem ted doma a on je se mnou pořád i při vaření pomáhá

mám tuhle potvůrku prvně,jak se pozná pohlaví?

19.1.2010 09:52
blondys

XXX.XXX.48.25

jurasek napsal(a):
mám tuhle potvůrku prvně,jak se pozná pohlaví?

mě to teda řekli ve zverimexu prvněale jináč když ho položíš na bok třeba,nemusíš na záda,a zatlačíš na slabiny,uvidíš bud pindíka nebo jen dírkujinak já ho otáčím na bok drbáním na bříšku,to se vždycky blaženě položí...je to popsaný i v takový nejobyčenější knížce o osmákách

Přidejte reakci

Přidat smajlík