Potkan - má cenu operace?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2010 12:05
joli

XXX.XXX.184.83

Ahoj, asi už to tu několikrát bylo, ale chci se zeptat, jestli má cenu operovat dvouletou samičku potkana... Boule co má, je dost veliká, určitě jí překáží, ale i přes to v pohodě běhá, šplhá, žere...

11.7.2010 12:06
joli

XXX.XXX.184.83

Ještě jedna.. není to moc vidět...

11.7.2010 12:21
doutrklars

XXX.XXX.27.79

Dobrý den , záleží , jakou má cenu pro vás a tím nemyslim cenu v penězích, další otázka je , zda zvíře má šanci vubec zákrok přežít , to se musí dobře prokonzultovat se zodpovědným veterinářem přeji hodně štěstí

13.7.2010 07:20
utahraptor

XXX.XXX.80.130

joli napsal(a):
Ahoj, asi už to tu několikrát bylo, ale chci se zeptat, jestli má cenu operovat dvouletou samičku potkana... Boule co má, je dost veliká, určitě jí překáží, ale i přes to v pohodě běhá, šplhá, žere...

To je klasika, nádory na mléčné žláze - záleží na vás, jak se rozhodnete. Já u starších zvířat neoperuju, ono je to takové - i když máte dobrého veterináře, který nemá problém s narkózkou potkana a zvládně odoperovat, tak stejně se dřív nebo později objeví další podobný nádor... záleží v tomhle opravdu na vás. Pokud váš veterinář nemá inhalační narkózu a nemá zkušenosti s operací takhle malých zvířat, tak bych do toho určitě nešla.

13.7.2010 17:09
joli

XXX.XXX.184.83

Díky za odpovědi, ve čt jedu k veterinářce, tak jí vezmu asi s sebou a uvidíme, co mi řekne.. Nechci jí utrácet, zatím je plná života.. ale boule překáží... Opravdu nevím..

15.7.2010 21:12
joli

XXX.XXX.184.83

Tak jsem dnes mluvila s veterinářkou, podle ní mam Lily nechat dožít, dokud to půjde

Přidejte reakci

Přidat smajlík