Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2010 14:29
berčulátko

XXX.XXX.79.205

prvých dvoch potkanov som krmila žrádlom pre potkany + granule jedna za den,,ked som prišla do klietky už boli mrtvy,prvý potkan zomrel tak že som prišla s tábora a bol mrtvy takže neviem ako sa to stalo,v zverimexe mi povedali že mohol byť na mna naviazaný a že mu "zašibalo",tak mi to powedali ,,vydržal mi 2 mesiace presne,, potom som si kúpila potkana druhého ,toho som krmila tým istíím žrádlom,ako toho prvého,zomrel po 12 dnoch ,ale on mal 4 tyždne ked som ho doniesla s zverimexu,medzi tým som si kúpila myši a tie som potom vráátila ,,a 18.9.2010,som si kúpila krásneho potkana ktorý je hore na obrázku,,bol šikovný,pekný,,krmila som ho krmivom pre morčatá, v zverimexe mi powedali že to nieje žiadny problém,a piatok 15.10. som prišla domov zo školy a zabrnkala som na klietku,,vždicky už bol nacapený na dvierkach no teraz nie,za cmukala som a pomalým tempom sa vystričil z domčeku,, hned som ho chytila do ruky,,a citila som že je chladný, nebol smelý,hned som ho ukázala ocinovy a išli sme sním ku zverolekárovy,ten mu pichol antibiotyká a vitamíny a kázal nám sním prísť sobotu (16.10),,medzi deviatov až jedanastov,a kazal mi mu dávať s pitítka vodu,,dávala som ale do rána to neprežil,rada by som sa vás opítala či si mam ešte kúpiť potkanov(2),tieto 3 potkany mali spoločné to že chodily von na trávu,poratemi?

17.10.2010 14:53
utahraptor

XXX.XXX.80.130

Odpověděla jsem vám ve druhém tématu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík